Autor |
"Na co zwracacie uwage u mezczyzn??" |
|
fjern
|
|
generalnie zwracają uwagę na dobrze wyrobiony brzuch i przedramiona (duża klata odpada)
no i barwne życie.. bo choćby był z niego za***isty bodybuilder na rzeźbie, a siedział tylko w domu/siłowni to oprócz pozycji kochanka raczej nic nie osiągnie
|
Znawca -
 |
|
|
betta01
|
|
|
|
xxmotylxx
|
|
Czemu nikt nie napisal ze kobiety zwracaja uwage na glos?
Prawda jest taka ze moze nawet bardziej niz wyglad, wazny jest glos, sposob mowienia, nie chodzi nawet o jezyk jakiego uzywa dana osoba,ale generalnie o brzmienie glosu, szybkosc mowy, zdecydowanie lub jego brak, akcentowanie, itd.
Ja sie zakochalam w facecie ktorego nigdy wczesniej na oczy nie widzialam, tylko raz rozmawialam z nim przez telefon, a potem przez wiele tygodni nie moglam przestac o nim myslec.
Kiedy sie spotkalismy, okazalo sie ze wiekszosc moich wyobrazen byly trafne,zarowno jesli chodzilo o wyglad jak i niektore cechy charakteru ktore wydaje mi sie ze po glosie mozna smialo okreslic.
|
 |
|
|
el nino
|
|
jaki głos, w jaki sposób mówił ten Pan z telefonu?
Zmieniony przez - el nino w dniu 2007-08-06 21:29:40 |
 |
|
|
Amore
|
|
hmmmmm pytanie do dziewczyn - co byscie zrobily gdyby sie okazalo ze wasz facet ma jedno jadro? czy przeszkadzalo by to wam? ja mam taki problem :'-( i zalezy mi na szczerej odpowiedzi. niewiem czy jak dziewczyna dowie sie ze mam 1 jadro to mnie rzuci
|
XXwielkiXX
|
|
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Boże skąd taki pomysł? przecież to żaden sposób nie upośledza funkcji seksualnych itp. To nic starsznego.
|
|
XXwielkiXX
|
|
|
|
coraMietka
|
|
wielki:
idź popracuj za małpę towarzyską,
za którą tutaj bezinteresownie całkiem robisz
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
jedno jajo przejmuje funkcje drugiego, nawet poziom tescia nie spada, po jakims czasie wraca do normy. A co do jednego jaja, sa protezy, nie zartuje.
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2007-08-12 17:07:46
|