CTA... co to za bialy tylek znow w avku?
nie ma tam solariow u Was????
Hail Gods Of War
oj Vład ...
musze zainwestować w cyfrówkę bo ona już sie opaliła w porównaniu do wcześniej tylko że ten aparat przy telefonie to białej kartki od ciała nie odróżnia Jak kupie to wrzuce w full brąz
CTA pociesze CIe
Sytuacja: Leże jka w pokoju i na drugim łóżku brat w pokoju goscinnym a tu z pokoju wybiega z gębą pełną spermy i tylko ręką zakrywa, żeby jej nie skapło i do kibelka Szkoda, że Mnie w kiblu nie było ciekawy co by zrobiła...czy by coś powiedziała
Nie wiem czy juz pisalem ale...wchodze do domku, kibel zamkniety i recznik na oknie od drzwi do kibla. W pokoju nie ma nikogo goscinnym. Telewizro muza chdozi na fula. Wylaczylem telewizor a tu odglosy z kibla typu ahhhhhh, ohhh. przestań...., dalej dawaj!! Teraz to zamiast wlaczania telewizora aby nei bylo slyuchac puszczają wode w lazience pod pretekstem ze sie myją
Topsze ze ja nie mam takich problemow a jesli bym mial to postapil bym jak swinia i w czasie kiedy by sie zaspokajali na Twoim lozku, wszedlbym i rzucil jakis ciekawy tekst (tutaj zalezy to od inwencji tworczej)... Jesli maja choc troszq ambicji i wstydu, procederu prawdopodobnie by zaprzestali hej;p