Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź Oto ona ↑ Zmieniony przez - kulisek w dniu 2006-07-16 22:12:36
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
Oto ona ↑ Zmieniony przez - kulisek w dniu 2006-07-16 22:12:36
Jak dla mnie to zbyt obszerna _______________________________
duza i tlusta jakas _______________________________ "Mężczyźni są dla kobiet wesołym miasteczkiem z ubezpieczeniem na życie"
Tak, to jest najładniejsza PUPA ever _______________________________ Smutno dziś do nieba iść...
bamboocha a gdzie ty tam tluszcz widzisz ? _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
1 jak to sie ima do seksu? 2. to zaśmiecanie tego szanownego działu 3. jest dział jak multimedia są tematy podklejone z galeriami 4. za costakiego powinien być ban moim skromnym zdaniem
PUPA ever _______________________________
klejcun: moze nie tluszcz, ale mnostwo celulitu _______________________________ "Mężczyźni są dla kobiet wesołym miasteczkiem z ubezpieczeniem na życie"
natomiast wg. mnie chyba najładniejsza jaką widziałem bez kitu miodzio <mniam_mniam>
wiecej fotek,poki co jestem na nie
teraz jest moda na "wieksze" pupy bo ludzie sie naoglądali murzynskich teledysków ! a laski powinny sie cieszyc bo nie musza sie jzu glodzic !! facet ma zaco chwycic a baba moze jest co to chce _______________________________ WybrzydzoSS....... nie dupiSS ""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****"" [www.famewear.pl]