No właśnie, kto jest waszym ulubionym dziennikarzem politycznym?
Wg mnie jest to zdecydowanie Barbara Czajkowska (ta od linii specjalnej). Podoba mi się w niej to, że jest za***iscie stanowcza i ma ciętą ripostę. Tzn. jak ktoś powie coś głupiego, to ona od razu bombarduje go pytaniami, ktore te glupote jeszcze bardziej obnazaja. Potrafi po prostu każdemu wykazać głupoty, które mówi.. jest szybka w swoich reakcjach. I nie jest ważne kto siedzi po drugiej stronie stołu, czy lepper, czy kaczyński, czy olejniczak.. ktokolwiek. Pamietam jak byly debaty prezydenckie, w 1 programie strasznie przejechala pana Tymińskiego od razu ukazując mu jego niewiedzę ciętymi ripostami. To ona panuje w programie i ma b. sensowne pytania. Jest w programie poważna, widać że jest przygotowana i skupiona, choć potrafi od czasu do czasu walnąć żart i wtedy uśmiech pojawia się na jej twarzy. Jeszcze raz podkresle, ze jest szybka i potrafi w 1 chwili ośmieszyć riposta delikwenta.. Wg mnie to numer 1 wśród dziennikarzy politycznych..
Poza tym: Monika Olejnik, ale wg mnie Czajkowska jest daleko przed innymi.
no dla mnie tez D.G. jest najlepsza. Tylu chamow na raz utrzymac w spokoju to prawdziwa sztuka
Akceptuję.