Witam serdecznie. Mam takie pytanko. Czy jest taka możliwość aby namierzyć skradziony tel komórkowy? Czytałam troche w necie ale zdania są podzielone. Dlatego pytam tutaj, może ktoś miał taką sytuacje? Pozdrawiam i dzieki za odp.
Co to za miasto, co to za wieś, ani poruchać, ani co zjeść !
jak telefon nalezal do osoby ktora byla gruba ryba i byl namierzany wczesniej juz to moze policja itp cie odwiedzic jesli nalezal do jakiegos szarego czlowieczka raczej ci nic nie grozi
mozna ale tylko po nadajnikach czyli srednia dokladnosc
chyba ze jakis lepszy z gpsem to j/w chociaz nie wiem czy milicja ma mozliwosc/sprzet do namierzania telefonow po gpsie
obecnie policja ma możliwośc namierzania skradzionych telefonow.
moja siostra zgubiła fona zglosila na policji, powiedzieli ze jak przez dwa tyg nie namierza to olewają sprawe. mimo wszystko po 3 tyg dzwonia ze tel sie znalazl i to u sasiada.
^ posiadasz w sobie jakiekolwiek cząstki humoru? Przecież ten link jest zayyebisty
Wczoraj mąz z kumplami po pracy wstapili do baru, wypili pare piwek. Wychodząc stwierdził telefonu brak. Telefon wzięty był w play w mixie. Szkoda, doładowywać trzeba a telefonu nie ma. Dzwoniłam do operatora, karta zablokowana. Jutro na policję. Jak zapytam czy są w stanie namierzyć to mnie zapewne wyśmieją. Jakby mieli namierzać każdy zgubiony telefon....
-zadzwonic i zrobic prowokacje
ale watpie ze im sie bedzie chcialo
dostaniesz kwit o kradziezy/zgubieniu
pojdziesz do operatora on zablokuje tel po IMEI i nie bedzie mozna z niego korzystac
ale na to tez jest patent jak zmiana imei
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.