Fajnie Ja co roku staram się pojeździć gdzieś w Polsce.
Teraz czekam na modernizację w Szczyrku i wtedy będzie to najlepszy ośrodek w Polsce.
Nigdzie nie ma takich urozmaiconych tras jak w Szczyrku, nawet Białka będzie daleko w tyle.
Ucieszyłem się tą jazdą bo przerwę miałem pooperacyjną i trochę się obawiałem ew. upadku. Na szczęście obyło się bez tego. Szkoda, że już zima się kończy a dalej wyjechać w pogoni za nią, nie mogę. Mam tutaj w okolicy (ok. 25 km od Krosna) taką oślą łączkę w Chyrowej i nawet spokojnie można pojeździć. W dodatku dla seniorów zrobili zniżkę a właściwie karnet czasowy. Za 30,- zł można zjeżdżać w powszednie dni od 9:00 do 14:00. Z naszego rocznika maturalnego (1965) spotkaliśmy się w czwórkę a byli też i ze starszych roczników. Tak, że Dziadkowie rządzili na stoku. Nie byłem ani w Białce ani w Szczyrku. Najdalej w tamta stronę dotarłem do Kluskowcach (k. Rożnowa).
Zmieniony przez - Preskaler w dniu 2017-03-06 21:55:04
Wy w tamtych rejonach też macie fajne ośrodki
Ja liczę na to, że z racji odległości Szczyrk niedługo będzie był na głowę wszystkie ośrodki w Polsce
Dużo zdrowia życzę i następnych coraz lepszych sezonów
Dzięki Andro!
Z mojej strony życzę Tobie i wszystkim dziewczynom z "Inso" Wszelkiej Pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń!
A oto widok z tego narciarskiego stoku w Chyrowej.
Zmieniony przez - Preskaler w dniu 2017-03-08 19:49:34