FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8025 razy ¬

ROZRYWKA | Sport
Nasza kadra 
[powiadom znajomego]    
Autor "Nasza kadra"   

LordOfLife
 Wysłana - 21 listopad 2015 18:52        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Zapraszam do dyskusji, analizy,pochwał, hejtów i krytyki.
Jedziemy na EURO! Pod tym szyldem nasza kadra rozpoczyna przygotowania do wielkiego turnieju.
Mamy Lewego. Mamy Milika. Jest Krycha, Błaszczu i Ryba. Gliku w obronie. Brama zawsze niezła, ktokolwiek by nie zagrał.
Mi natomiast brakuje w pomocy takiej petary, jaką był Jacek Krzynówek. Tej kadrze tego brakuje. Może w zamian Zieliński okaże się drugim Szymkowiakiem???
Pamiętam jak swego czasu S-kadra jechała na swoje pierwsze mistrzostwa od X-czasu.
Zapowiadał Engel walkę o złoto. Miał skład, warunki a jak wyszło...każdy wie.
Podoba mi się natomiast filozofia Nawałki. Nie obiecuje gruszek na wierzbie. Jedynie ciężką pracę. Na początku jego kadencji niewiele mu wychodziło. Potrzebował czasu. Ten czas teraz zaczyna procentować. Wiele wskazuje na to, że w tym turnieju faktycznie zagramy o wyjście z grupy, a nie tylko o honor.

LordOfLife
 Wysłana - 10 czerwiec 2016 07:44      [zgłoszenie naruszenia]

Kiedy i z kim gra na EURO 2016 Polska? Terminarz, mecze Polski, nasi rywale i polska grupa na EURO 2016!
Najtrudniejszy mecz Polski na EURO 2016 to oczywiście spotkanie Polska Niemcy. Na szczęście wiemy już, że nie jest to rywal, którego drużyna Adama Nawałki nie byłaby w stanie pokonać. Nasi piłkarze udowodnili to już podczas słynnego meczu Polska Niemcy na Stadionie Narodowym w Warszawie - wówczas pokonaliśmy naszych sąsiadów aż 2:0! Oby mecz Polski z Niemcami na EURO 2016 był dla nas równie szczęśliwy.

Oto cała polska grupa na EURO 2016:

GRUPA C

Niemcy
Ukraina
Polska
Irlandia Północna

Terminarz Mistrzostw przewiduje, że Biało-Czerwoni rozegrają swój pierwszy mecz już 12. czerwca 2016 roku. Będzie to spotkanie z Irlandią Północną. Następne mecze Polski na EURO 2016 to spotkanie z Niemcami, które odbędzie się 16. czerwca oraz z Ukrainą (21. czerwca).

12 czerwca 2016, godz. 18:00 - Polska - Irlandia Północna (Allianz Riviera, Nicea)
12 czerwca 2016, godz. 21:00 - Niemcy - Ukraina (Stade Pierre-Mauroy, Lille)
16 czerwca 2016, godz. 18:00 - Ukraina - Irlandia Północna (Stade des Lumières, Lyon)
16 czerwca 2016, godz. 21:00 - Niemcy - Polska (Stade de France, Saint-Denis)
21 czerwca 2016, godz. 18:00 - Ukraina - Polska (Stade Vélodrome, Marsylia)
21 czerwca 2016, godz. 18:00 - Irlandia Północna - Niemcy (Parc des Princes, Paryż)

Jak oceniacie szanse naszych piłkarzy? I jakim sqadem waszym zdaniem wybiegnie na pierwsze spotkanie. Zapraszam do dyskusji :)

Oto mój typ:
Fabiański-Piszczek-Glik-Pazdan-Jędrzejczyk-Błaszczykowski-Krychowiak-Starzyński-Kapustka-Lewandowski-Milik

Oto mój typ na mecz z Irlandią :)

INSOMNIA
 Wysłana - 10 czerwiec 2016 14:33      [zgłoszenie naruszenia]

Wyiebane na *****i goniących za napompowanym świnskim pęcherzem - ONLY sporty walki i strzelectwo

seba5700_2
KAPITAN BOMBA
 Wysłana - 10 czerwiec 2016 21:12      [zgłoszenie naruszenia]

Oraz szachy!

Słynny mecz Schwarzenegger - Kasparov.

Mistrz w meczach pokazowych:

#kulturystazawstdzakulkobiegaczypopodstawowej

Zmieniony przez - seba5700_2 w dniu 2016-06-10 21:26:06

Architekci to sobie w wielkiej płycie mogli najwyżej wzorek tynku wymyślić.
To był konstrukcyjnie obliczony prefabrykat, tym się zajmowali inżynierowie budowlani,
za PRL-u po specjalistycznych kierunkach.

INSOMNIA
 Wysłana - 10 czerwiec 2016 22:18      [zgłoszenie naruszenia]

Przecież pisałem "sporty walki".

hulio
 Wysłana - 8 wrzesień 2016 23:12       [zgłoszenie naruszenia]

Kasparow musiał dawać niezłe fory Arnoldowi, bo nie wierze, że już na samym początku gry Arnold miałby taką przewagę pozycyjną.

Zmieniony przez - hulio w dniu 2016-09-08 23:12:54

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Nasza kadra