Cze¶æ Mateo. Jestem pierwszy, a w³a¶ciwie drugi w nowym dziale.
A co do zainteresowañ to nie trzeba d³ugo szukaæ, moim hobby jest kulturystyka, nastêpnie wci±ga mnie motoryzacja, autka jak i równie¿ motocykle. I to raczej najwa¿niejsze. Bo reszta to drobne sprawy, które te¿ mnie troszkê wci±gaj±.
Pozdrawiam.
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy"
Obecnie silownia, kiedys zbieralem znaczki, monety, nalepki, tazoo, zabawki itp. Aha teraz obecnie zbieram jeszcze papierki od Orbitow dla kumpeli- kiedy uzbiera ich 10000 niepelnosprawne dzieciaki maja nowy wuzek, tylko nie jestem pewien czy z ABS i poduszka i czy sie rozpedza do sety w 3s, czy moze to zwykly wuzek na ktorym nawet nie beda mogly sie sciagac
WITAM TOWARZYSTWO , OBECNIE TO WÊDKARSTWO I KULTURYSTYKA , CZASEM JAKIES DUPERELE , KIEDY¦ FULL ZNACZKÓW , POCZTÓWEK I INNYCH DROBIAZGÓW
Pozdrawiam;
KOKSFROMBYSL
Moje hobby to aktualnie zbieranie kart telefonicznych, podrywanie dziewczyn, a jedna rzecz która nie wiem czy mo¿na nazwaæ hobby to uwielbiam, gdy (jakby to uj±æ...)ro¶nie we mnie gniew!!!.
Uwielbiam dawaæ siê ponosi Gniewu!. Jeszcze uwielbiam przesiadywaæ na internecie siedze codziennie po 2 godzinki...
ps. dlaczego jedni z was maj± gwiazdki przy odpowiedziach (prawy dolny róg) a inni konieczynki czy li¶cie...??