Autor |
"Nasze rowerowe wyprawy" |
|
PimpMyDick
|
|
Ja mam strój na rower z membran±. Siode³ko Fizik'a, które jest prawie full plastik. |
 |
|
|
Moderat
|
|
dzisiaj zrobi³em trochê wiêcej kilometrów ni¿ na si³owniê i do domu i moja forma jest tragiczna
ostatnio forma spad³a, ale nie my¶la³em, ¿e jest a¿ tak chvjowo :/
nie wiem ile dok³adnie zrobi³em, jakie¶ 15-20km, sporo podjazdów, trochê le¶nych terenów a do domu wróci³em spocony jak po 1,5godzinnym graniu w pi³ê, zmêczony te¿ nie¼le by³em. Tylko, ¿e siê nie oszczêdzam, je¿d¿ê jak poyeb, mijam ludzi jak tyczki w slalonie, zawsze wysokie prze³o¿enie.
u was te¿ ludzie nie wiedz±, ¿e ¶cie¿ka rowerowa jest przeznaczona tylko dla rowerów? dzisiaj prawie wjecha³em w jakiego¶ w±satego pajaca bo kuhwa ma³o mu by³o miejsca na dwu metrowym chodniku. |
 |
|
|
orzeszq
|
TW Konewka
|
|
u was te¿ ludzie nie wiedz±, ¿e ¶cie¿ka rowerowa jest przeznaczona tylko dla rowerów
to jest niestety wszêdzie
Pedera¶ci, lesby, geje - Ca³a POLSKA z was siê ¶mieje |
 |
|
|
PimpMyDick
|
|
Normalka, ¿e ludziowie chodz± po rowerowej i miejsca robi± tyle, ¿e muszê schodziæ z kolarzówki, ¿eby felg nie roz***aæ o krawê¿nik..a jak im siê uwagê zwróci, to wielkie halo, a po drugiej stronie chodnik maj±.
W takim czym¶ ¶migam zale¿nie od tego jaka pogoda i jaki rower:

Zmieniony przez - PimpMyDick w dniu 2012-06-19 13:35:53 |
 |
|
|
kremlin
|
|
bo to ignoranci. dopoki roweru nie mialem tez zdarzylo sie po sciezce chodzic
btw, skad ty na to sose bierzesz
Zmieniony przez - kremlin w dniu 2012-06-19 13:38:53
|
PimpMyDick
|
|
|
|
Moderat
|
|
|
|
PimpMyDick
|
|
|
|
wodazkranu
|
|
ja na ¶cie¿ke rowerow± to rzadko kiedy wje¿dzam. tylko wtedy gdy jest asfaltowa.
pimp fajna ta koszulina festiny.
|
|
kremlin
|
|
woda a Ty czym smigasz?