Autor |
"Nasze rowerowe wyprawy" |
|
PimpMyDick
|
|
Ta Festina, to moja pierwsza koszulka. Jest w pytkê i pasuje do mojego zegarka, który wo¿ê na ka¿d± przeja¿d¿kê . |
 |
|
|
ccor72z
|
|
korwa ja od 2 miesiecy nie jezdze bo nawet nie mam czasu oddac roweru do serwisu :- (
Troche duzo masz tych strojow
Za ile i gdzie wyrwe jakis stroj na jesien ? |
 |
|
|
Moderat
|
|
sklepy rowerowe
my¶lê, ¿e decathlon to dobra opcja, s± spodenki z wk³adk±, koszulki z krótkim/d³ugim rêkawem termoaktywne, takie typowo rowerowe jak pimp da³ te¿ s±.
czasem w tchibo/lidlu siê co¶ trafi za niewielkie pieni±dze ale jako¶ciowo ok. |
 |
|
|
PimpMyDick
|
|
Te Tchibo to serio s± dobrej jako¶ci, ale niekoniecznie spe³niaj± tak± funkcje jak "oryd¿ina³y". Kiedy¶ mia³em, ale za ciasne siê zrobi³y .
Jak szukasz takich konkretnych zestawów koszulka + szelko porty, to licz siê z wydatkiem 200/300 z³ za koszulkê, a za spodenki podobnie, mo¿e i wiêcej, oczywi¶cie nówki. Oczywi¶cie s± te¿ tañsze komplety po 200 z³.
Tutaj kole¶ ma kilka ³adnych Festin wed³ug mnie.
[allegro.pl/listing.php/search?string=festina&category=110175&order=pd&change_view=1]
|
 |
|
|
wodazkranu
|
|
Jak na pierwsze ciuchy to decathlon ma ciekaw± ofertê. Teraz jeszcze w³a¶nie du¿o d³ugich spodni, kurtek od wiatru czy deszczu maj± przecenionych.
Ze zdecydowanie lepszych to wg mnie Castelli, Nalini, Santini czy Shimano. Je¼dzi³em w ciuchach wszytskich tych firm i nie ma porownania do tanszych.
I bardzo czêsto fajne koszulki mo¿na ogarn±æ w ciucholandach. Zazwyczaj jakie¶ rzadko spotykane modele, bardzo czêsto tych wcze¶niej wymienionych firm.
Zmieniony przez - wodazkranu w dniu 2012-06-20 10:26:52
|
|
PimpMyDick
|
|
|
|
wodazkranu
|
|
Najwyra¼niej oddaj±
Kiedy¶ trafi³em na kultow± koszulk± w jakiej ¶miga³ Ulrich. Jedna z ³adniejszych koszulek jakie przewinê³y siê przez zawodowy peleton.

|
|
Erg
|
|
|
|
Moderat
|
|
w lidlu, od 2 lipca odzie¿ sportowa.
co¶ na rower i do biegania, [http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=8s2YT9]
w porównaniu do rzeczy adidasa czy nike wypadaj± s³abo ale za takie pieni±dze raczej warto.
pojadê, mo¿e uda mi siê kupiæ koszulkê. |
 |
|
|
orzeszq
|
TW Konewka
|
|
dzieki za cynk
Pedera¶ci, lesby, geje - Ca³a POLSKA z was siê ¶mieje |
 |