FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 23659 razy ¬

ROZRYWKA | Pasje i podró¿e - ma³e i du¿e
Nasze rowerowe wyprawy 
[powiadom znajomego]    
Autor "Nasze rowerowe wyprawy"   

ALAN__
 Wys³ana - 27 wrzesieñ 2012 21:10      [zg³oszenie naruszenia]

wodazkranu ,widze ¿e sie w szosie orientujesz. Za ile mniej wiêcej mo¿na dostaæ solidn± szosówkê, ok 3k wystarczy? Lepiej za t± kasê samemu sk³adaæ czy kupiæ ju¿ w komplecie?

wodazkranu
 Wys³ana - 28 wrzesieñ 2012 14:11      [zg³oszenie naruszenia]

Zale¿y do czego ta szosa ma ci s³u¿yæ? Rekreacyjna jazda czy trening i amatorskiej ¶ciganie. Generalnie za 3k mo¿na kupiæ solidny u¿ywany sprzêt. Nowy kupisz, ale bez rewelacji. Co do sk³adania, to te¿ by da³o radê. Trzeba tylko troche czasu i wiedzy w wertowaniu allegro czy ebaya.
Podstawa to rama i ko³a. Resztê osprzêtu w miarê u¿ytkowania mo¿na modyfikowaæ.

cycling master

phimosis est a victo

ALAN__
 Wys³ana - 29 wrzesieñ 2012 19:21      [zg³oszenie naruszenia]

Raczej by³oby to co¶ wiêcej ni¿ rekreacyjna jazda. W przysz³o¶ci myslê tez o jakims traithlonie ( ale nie ironmanie ). Pewnie wiêksza frajda jest je¿eli samemu siê z³ozy tak± maszynkê, ale nie wiem czy podo³am, chocia¿ od czego jest internet. Sporo czasu jest do nastepnego roku. Na pocz±tek najbardziej chcia³bym siê skupiæ na dobrej ramie, ko³ach, widelcu - jako podstawie do pó¼niejszych sukcesywnych zmian poszczególnych elementów.

Wpad³a mi w oko ta rama [http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=28791] , dobre opinie ma na forach. Tu przyk³adowy set [weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=100671]

Tylko nie wiem czy na 181cm wzrostu bêdzie pasowac d³ugo¶æ górnej rury 56cm, wiadomo jak to z zakupami przez internet.

wodazkranu
 Wys³ana - 30 wrzesieñ 2012 10:29      [zg³oszenie naruszenia]

Szczerze mówi±c to ta rama to ¿adna rewelacja. Tym bardziej jak chcesz wydaæ 3k na rower. Rama wyjdzie cie z przesy³k± ponad 1k., Za 2k ciê¿ko bêdzie znale¼æ widelec, dobre ko³a i resztê osprzêtu. Osobi¶cie to poleci³bym ci sk³adanie na czê¶ciowo u¿ywanych gratach, ewentualnie kupno jakiej¶ porz±dnej, niewytyranej u¿ywki.

[allegro.pl/focus-cayo-2-0-full-] href="http://www.insomnia.pl/sklep/Olimp_Carbo-opis749.html" style="text-decoration:none;color:003366" >carbon-i2667958557.html

Tu do¶æ ciekawa opcja. Rama full carbon, osprzêt ultegry. Ko³a najprostszy model mavica,ale potrenowaæ na nich mo¿na. Przypuszczam, ¿e kasetê i ³añcuch trzeba bêdzie wymieniæ. Oczywi¶cie w miarê mo¿liwo¶ci warto by³o by go obejrzeæ osobi¶cie, sprawdziæ dok³adnie ramê itp.

Z drugiej strony je¿eli ci siê bardzo nie spieszy to poczekaj do zimy. W zimê zazwyczaj ca³e rowery s± du¿o tañsze, sporo zawodników zmienia te¿ ca³e rowery albo osprzêt. Przegl±daj regularnie allegro, bo okazje wyskakuj± w ka¿dej chwili.

Zmieniony przez - wodazkranu w dniu 2012-09-30 10:33:40

cycling master

phimosis est a victo

tabcin
 Wys³ana - 14 pa¼dziernik 2012 18:44      [zg³oszenie naruszenia]

Znawca -

INSOMNIA
 Wys³ana - 15 pa¼dziernik 2012 00:06      [zg³oszenie naruszenia]

Tabcin, w temacie z lapem pisa³e¶, ¿e bêdziesz zmienia³ rower. Widzê, ¿e jeste¶ ze ¶l±skiego. Napisz na pw ile bêdziesz wo³a³ za ten rowerek bo podoba mi siê.

tabcin
 Wys³ana - 15 pa¼dziernik 2012 22:30      [zg³oszenie naruszenia]

Wyda³em hajsiwo u weterynarza, tak¿e na razie nie zmieniam ko³a.

Zmieniony przez - tabcin w dniu 2012-10-15 22:31:26

Znawca -

Moderat
 Wys³ana - 16 pa¼dziernik 2012 13:11      [zg³oszenie naruszenia]

¶miga kto¶ na ostrym kole?

tabcin
 Wys³ana - 17 pa¼dziernik 2012 11:34      [zg³oszenie naruszenia]

takie pytania to raczej w MiU

Znawca -

Moderat
 Wys³ana - 17 pa¼dziernik 2012 11:43      [zg³oszenie naruszenia]

nastêpny

wiem, ¿e teraz peda³y/hipsterzy masowo je¿d¿± na ostrym w du¿ych miastach ale taka forma roweru bardzo mi siê podoba.

do jazdy po mie¶cie bardzo dobra opcja, na trening równie¿.

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 18 stron.   poprzednia | nastêpn±

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

Nasze rowerowe wyprawy

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18