Autor |
"Nasze rowerowe wyprawy" |
|
wodazkranu
|
|
|
|
PimpMyDick
|
|
|
|
Sieiera
|
|
^ Koła za 3tys,kuhfa tyle bogactwa samochód bym za to kupił ;)
|
wodazkranu
|
|
Te Tokeny to żadna rewelacja. Już lepiej ściągnąć sobie z Chin. Te same koła za połowe ceny.
Zmieniony przez - wodazkranu w dniu 2012-05-12 15:54:35
|
|
Fito85
|
NBA tajper
|
|
pomyślę może kiedyś o innych oponach
na razie będę biedować z tym co mam
w ogóle to fajna historia z tym trekiem 4300
kiedys brat sobie dokładał do rowera różne części i już sporo w niego zainwestował, ale zayebali z piwnicy-no bywa. W PL nie brak ludzi z lepkimi rączkami.
Rodzice parę lat temu poszli przedłużyć umowę na komórkę i wybrali jakąś nokię. Tam dostali kupon promocyjny, że mieli wpisać hasło i wrzucić do skrzynki na konkurs. No to wpisali coś tam i wrzucili dla jaj. Po pewnym czasie dzwoni babka, że ojce wygrały rower Mysleliśmy, że jakies jaja, ale faktycznie przyszedł w paczce z wawy. Nawet żaden złom, jak to bywa w konkursach, ale dość wypaśny, warty wtedy 2,2 tysiąca zł. Naprawdę miłe zaskoczenie było.
No i do teraz służy-los daje i odbiera Dla amatora jak ja w sam raz - no tyle, że wolny jest. Ale ciężko uznać to za wadę, ma takie a nie inne opony.
Ale kondychy brak-jak rok temu pojechałem z kolegą w góry, to myślałem, że płuca wypluję. 90 km i do tego plecor ze 20 kg. Nawet na takie krótkie trasy trzeba się przygotować. Błąd był, że tylko ze 2x wcześniej przejechałem sobie te 30 po płaskim.
Zmieniony przez - Fito85 w dniu 2012-05-12 17:59:57 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
wkoncu wymienilem moje rozpleprzone kolo co prawda na zwykle wzmacniane ale nie oto mi chodzi.nie wchodzi mi 3 bieg glowny, nie chce mi sie niesc do rowerowego bo albo wezmie sporo albo kaze wymieniac przerzutki.przyrzutki sa te klikane nie obkrecane. wiecie moze czy cos mozna dokrecic, wyprostowac czy cos? tak na oko jakas diagnoza czy to juz mechanizm caly padl. Wogole na 3 zebatke nie chce wskoczyc nawet jak zatrybi bieg |
 |
|
|
wodazkranu
|
|
mi dziś strzeliła szprycha i był kvtas z treningu
^ sprawdz czy linkę od przerzutki masz dobrze naciągniętą
|
|
PimpMyDick
|
|
|
|
Fito85
|
NBA tajper
|
|
ponad 50 km dzisiaj, fajnie się jeździ
mam nadzieję w tym roku zrobić takich dystansów razy xx i trochę kondychy podłapać
Zmieniony przez - Fito85 w dniu 2012-05-15 21:29:42 |
 |
|
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
może w sobotę trochę pokręcę
Znawca -
 |