Jest pewna dziewczyna... Ma, że tak powiem "świrka" Dużo gada, dużo się nabija, ogółem zawsze gęba od ucha do ucha i wieczne ciągłe paplanie i zabawa. Ma ponad 25 lat a przed 30. Kurde jak to jest, że kupa facetów chce z nią być? Chce ale nigdy nic na dłuższą mete nie zdziałała z nikim. Nikt sie nią nie bawi ani ona nikim sie nie bawi. W tym wieku chce przecież już czegoś konkretnego. Nie mówie o sobie bo mam już wypite ale nie czaję co w niej jest. Przyciąga aż miło... A w dodatku jest porządna, nie kur.vi się, jest w porządku jak mało kto.... Ktoś takie rozumie? Bo ja nie. Mam dziewczynę a trudno od tej jednej myśli oderwać....
Ludzie na ogół garną sie do osób szczesliwyh i zadowolonych z zycia, albo do tych , którzy udają że tacy są. To. że ta dziewczyna jest wesoła i usmiechnieta, wcale nei oznacza, ze jest niedojarzała badz mało powazna. Widocznie umie cieszyc sie zyciem, wyluzowac sie i nnie przejmuje sie byle czym. Taka postawa ułatwia zycie, i czyni je łatwiejszym. Potencjalny partner musi mieć podobny stosunek do zycia i podobny charakter, imaczej zwiazek bedzie nudny i nieco duszący na dłuzszą metę.
Odróżnij żywiołową, wesołą dziewczynę od świrniętej. Jeśli chodzi o mnie to lubię takie lekko dzikie, ale też nie do końca. Boże, nie znasz jej to dlaczego oceniasz? Może potrafi być wrażliwą romantyczką
nielogiczne
z postu wynika raczej, ze przyczyna tego, ze nie ma nikogo moze byc wlasnie to, ze nie jest romantyczna, mimo ze jest osoba szczesliwa
np nie stawia milosci jako priorytet w zyciu (narazie)
Pewnie wyglada jak Boża Kobieta to cos Cie do niej przyciaga , to nic dziwnego , jak nie tylko Tobie sie podoba to w czym sęK
iNNym tez a Tobie tez wiec sam wiesz nic dziwnego , nam pewnie tez by sie podobała
no przyznam ze niektore dziewczyny maja naprawde to "COS" co nie wazne robi, my faceci mozemy sie na nia gapic godzinami i sluchac :D ona moze poprostu nie chce bys na razie z nimik konkretnym bo takowy sie jeszcze nei zjawil?:P
Gdyby miała pryszczatą gębę albo garba, a reszta pozostałaby bez zmian, to Autor pewnie nie zwróciłby na nią nawet uwagi.
Wniosek? Zwracamy uwagę na wygląd, ale sam wygląd nie zaintryguje nas na dłużej, tym bardziej charakter. Musi zaistnieć, jak ja to nazywam, wyjątkowe połączenie wyglądu i cech charakteru. W tym przypadku zapewne to zaistniało.
Zmieniony przez - kemesO w dniu 2007-08-02 11:40:53