FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 5225 razy ¬

ROZRYWKA | Miłość
Nie mogę się odkochać 
[powiadom znajomego]    
Autor "Nie mogę się odkochać"   

heavym13
 Wysłana - 27 maj 2018 14:52        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siema, koleżanka o ktòrą się starałem (byliśmy razem na studniòwce i potem się raz spotkaliśmy)kilka razy odmòwiła spotkania, zawsze wymòwki w stylu imieniny wujka, kino z kuzynką itp. starałem się z nią utrzymywać kontakt, ale ona nawet odpisywała tak na odpi3rdol, w sumie to tylko ja ciągnąłem znajomość w końcu po kolejnej odmowie spotkania w dzień kobiet przestałem się wogòle kontaktować, ona jak się domyślacie od tego czasu się nie odezwała. Już praktycznie o niej zapomniałem, ale znowu mi wszystko wròciło, gdy dowiedziałem się, że idziemy na to samo wesele do wspòlnej znajomej i ona coś jej mòwiła, że mogła by iść ze mną, ale pewnie jestem zły na nią. No i się wk*rwiłem, bo mogłem iść razem z niá i może by coś z tego było, ale nie chciałem wyjść na frajera po raz kolejny jej coś proponując. Już ma takiego jednego ktòry się o nią starał a ona go ma za bawidamka i z nią chodzi po takich imprezach (teraz też idzie z nim). Jak myślicie, dobrze zrobiłem olewając ją? Chyba nawet jak bym poszedł z nią to i tak po imprezie by mnie dalej miała w dupie nie? Tylko bym sobie nadziei narobił pewnie... Teraz nie wiem czy mieć na nią wyyebane całe wesele, czy jednak coś z nią zatańczyć pogadać, żeby wiedziała, że coś tam mam do niej cały czas, ale nie będę się za nią uganiał jak jakaś ****a.

Protec
 Wysłana - 29 maj 2018 22:42      [zgłoszenie naruszenia]

Weź na to weselę jakąś laskę-żyletę - jeśli klientka, która była (jest?) twoim obiektem zainteresowań ma poczuć zazdrość i wydobyć z siebie jakiekolwiek uczucie, to tylko w ten sposób

De Oppresso Liber

Tex31
 Wysłana - 7 czerwiec 2018 14:30      [zgłoszenie naruszenia]

Jak nie chciała się z Tobą spotykać to teraz tez nie będzie chciała, olej, nie warto biegac za dvpami które nas mają gdzieś.

Jeszcze mi tu niegrzeczny żółwik potrzebny

Ekspert -

kemesO
Analityk
 Wysłana - 12 lipiec 2018 15:22       [zgłoszenie naruszenia]

ona coś jej mòwiła, że mogła by iść ze mną
Jesteś pewien, że nie usłyszałeś na opak, tudzież zrozumiałeś na sposób życzeniowy?

Radzę też sobie odpowiedzieć, czy szukasz miłości, czy po prostu chcesz zakisić ogóreczka. Jeśli to drugie, to jak najbardziej "dopytuj", staraj się, a nuż...widelec, wykałaczki. Jeśli masz silne przeczucie graniczące z pewnością, że ulokujesz w niej uczucia - odpuść. Szkoda zdrowia

zielony

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Nie mogę się odkochać