Często sie takie pytania przewijają więc zakładam temat bo akurat chce sobie jeden tytuł przypomnieć.
Stara gra na ps jeszcze, podobna do resident evil też robiona przez capoma chyba, tylko że zamiast zombiaków były dinozaury
za***iście mi się w nią grało pamięta ktoś tytuł? To była cała seria, najlepsza była ta część to co sie po jungli goniło takim blondynem chyba
Zmieniony przez - MadMan047 w dniu 2012-07-02 10:10:17
Gralem kiedys na Plejstejszyn 1 w gre w ktorej prowadzilo sie auto. Trzeba bylo w okreslonym czasie dojechac do kolejnego punktu. Po drodze, gdy wjechalo sie w owy punkt, auto sie zmienialo. Najbardziej charakterystycznym elementem tej gry, bylo to, ze rozjezdzajac ludzi pojawialo sie pelno krwii, ludzie sie rozpadali na kawalki. Mozna bylo ustawic kamere "z oczu kierowcy" i wtedy, gdy wjechalismy w przechodnia, rozwalal nam sie na szybie, robila sie cala czerwona i wycieraczkami zdejmowalo sie resztki Gralem w to majac jakos 10 lat wiec male przeklamania moga wystapic
^dokładnie napisz czy dostałeś soga bo nie wiem czy skrypty do blokowania reklam nie blokują sogów
^^carmagedon chyba
Zmieniony przez - MadMan047 w dniu 2012-07-02 10:27:44
zaczynalo sie przy telefonie takim jak jest w filmie, dookola porazwalane tylko nie pamietam ktora czesc
druga mapa to juz jakas jakby pustynia z domkami, cos niby ranczo, oczywiscie kobieta sie biegalo
****a czytałem dzisiaj trochę o księżycu i mi się przypomniała gra w którą pyciłem w chvj dawno na PC. Polegała na zaludnianiu planety a raczej na przeprowadzaniu badań, budowaniu budynków, pamiętam że chyba tam ludzi właśnie nie było i jeździło się tylko pojazdami i tak samo robotami się sterowało. Wykonywało się zadania i w ogóle. Były różne planety.
****a ale się podjarałem. Na 100 % po******lało się łazikami takimi kosmicznymi i innymi ****a pojazdami kosmicznymi Zmieniony przez - MateuszXVX w dniu 2012-07-04 00:03:40
Zmieniony przez - MateuszXVX w dniu 2012-07-04 00:10:25