Hej. jakieś 2 miesiące temu poznałem pewną dziewczynę, która bardzo mi się spodobała.dzieliło nas 30 km. jeździłem do niej 2 razy w tygodniu a pewnej niedzieli po 2 tygodniach znajomości przyjechała do mnie do domu, rodzice bardzo ją polubili i tak juz było co tydzień że w niedziele była u mnie a ja u niej w srode.bardzo mi na niej zależało lecz ona przeżyła poł roku wcześniej bardzo nieszczęśliwa historie.Była zakochana w męszczyźnie z 2 dzieci i miał żone lecz ona o tym nie wiedziała.
Dowiedziała sie od innych osób. cierpiała bardzo aż poznała mnie i powoli zapominała o tamtym.
Mowiła że musze poczekać az ta rana sie zabliźni aż w końcu sie stało zakochała sie we mnie i wyznała miłość mi pierwsza.
Ja też myślełem ze sie w niej zakochałem i tak czułem lecz gdy do niej pojechałem w srodę- było cudownie i czułem naprawde że jż kocham ale nagle w ten sam dzień gdy sie już chciałem jechać do domu poczułem chłód do niej i nie wiem dlaczego bo przecież przeżyliśmy cudowny wieczór.
teraz nie czuje tego samego już do niej i mam czarne myśli co do nas.
Ja nie chce aby już cierpiała i chcę być z nią ale nie wiem co się ze mna dzieje bo juz nie partze na nią tak jak w tedy .
proszę o pomoc
Hej. jakieś 2 miesiące temu poznałem pewną dziewczynę, która bardzo mi się spodobała.-------- co za nowina
bardzo mi na niej zależało lecz ona przeżyła poł roku wcześniej bardzo nieszczęśliwa historie.Była zakochana w męszczyźnie z 2 dzieci i miał żone lecz ona o tym nie wiedziała-------ile gówniara ma lat?
Ja też myślełem ze sie w niej zakochałem i tak czułem lecz gdy do niej pojechałem w srodę- było cudownie i czułem naprawde że jż kocham ale nagle w ten sam dzień gdy sie już chciałem jechać do domu poczułem chłód do niej ------czyli jej nie kochasz.bo nagle ci sie odwidziło
teraz nie czuje tego samego już do niej i mam czarne myśli co do nas.
Ja nie chce aby już cierpiała i chcę być z nią ale nie wiem co się ze mna dzieje bo juz nie partze na nią tak jak w tedy ----------- no to zerwij z nia chyba ze chcesz ja non stop ranic,albo zrywasz albo bedziesz udawal ale ona pozna ze bedziesz sie sztucznie zachowywal.tak czy siak wyjdziesz na chvja
Zapomnij o tym co było złe i kontynuuj to co zacząłeś.
Zmieniony przez - Lunar w dniu 2009-02-22 15:20:16
Zmieniony przez - fenol_one w dniu 2009-02-22 15:49:17