FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 5919 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
Niesłowni sprzedawcy aut 
[powiadom znajomego]    
Autor "Niesłowni sprzedawcy aut"   

Domel1
 Wysłana - 31 styczeń 2019 19:53        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Nie wiem czy ja mam jakiegoś pecha, ale już dwukrotnie jak byłem zainteresowany jakimś autem z ogłoszenia, i umawiałem się na oglądanie, to nagle okazywało się, że auto sprzedane. Raz dowiedziałem się tego dopiero jak byłem już na miejscu oglądać auto. Myślałem nawet żeby wynająć jakąś firmę od sprawdzania aut, ale trochę się obawiam, że ja wydam kasę, a sprzedawca sprzeda auto zanim się je uda sprawdzić. Tym bardziej, że wcześniej te ogłoszenia które mnie interesowały wisiały w necie już jakiś czas. Więc trudno jest mi uwierzyć, że tak nagle się sprzedały kiedy chciałem je oglądać.

BSkorka
 Wysłana - 31 styczeń 2019 21:59      [zgłoszenie naruszenia]

a może jak gadałeś ze sprzedawcą to wspominałeś coś o tym, że chcesz ewentualnie brać firmę do sprawdzenia? Bo jeśli tak, to to może być powód czemu nagle auto "sprzedane". bali się nadmiernej kontroli

Bobrowski
 Wysłana - 1 luty 2019 09:58      [zgłoszenie naruszenia]

Może być tak jak pisze skórka hehehe.
A co do twojego pierwszego posta i tego co pisałeś o wydaniu kasy w błoto, bo sprzedawca sprzeda auto przed sprawdzeniem, to nie do końca to tak jest. Nie wiem też w jakich firmach się orientowałeś. Ale jak ja korzystałem z autotesto i miałem taką sytuacje, że sprzedawca w dniu przyjazdu eksperta od nich, powiedział mu rano że ogłoszenie nieaktualne, to ta kasa i raport który zamówiłem nie przepadały. Bez problemu wykorzystałem to w późniejszym terminie do sprawdzenia kolejnego auta.

Domel1
 Wysłana - 1 luty 2019 12:36      [zgłoszenie naruszenia]

A widzisz, to będę o tym musiał doczytać w Autotesto. Bo jeśli faktycznie jest tak jak piszesz, to wtedy spoko, można brać i nic nie przepada. A sam mam już trochę dość szukania auta i umawiania się z tymi handlarzami....

Justiwi
 Wysłana - 26 marzec 2019 12:25      [zgłoszenie naruszenia]

ja to w ogóle nie znam się na autach, a chcę kupić używane. może podpowiecie na co zwracać uwagę?

Bobrowski
 Wysłana - 28 marzec 2019 13:31      [zgłoszenie naruszenia]

Justiwi, przez neta napisać Ci na co zwracać uwagę kupując auto...do tego bez podania konkretnego auta? Hmm, trochę mało realne.
Poza tym czytałaś cały wątek? Wyżej napisałem o autotesto. Skorzystaj jak się nie znasz i problem masz z głowy.

Justiwi
 Wysłana - 28 marzec 2019 21:52       [zgłoszenie naruszenia]

dzięki! bo ja w sumie myślałam, że to w takiej firmie kosztuje jakieś kosmiczne pieniądze. ale sprawdziłam teraz na stronie ich cennik i w sumie te ceny są takie, że można skorzystać.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Niesłowni sprzedawcy aut