wypowiedź użytkownika ŚredniSzu który jakąś sympatią ogromną mnie nie darzy więc uważam że opinia jest obiektywna.
Przy poprzednim banie takich opini było więcej.
Po poprzednim banie którego długość don zredukował do 1 dnia po tym jak kilku użytkowników go zakwestionowało znów daje bana z sufitu.
Ban jest na miesiąc co również uważam za grubą przesadę.
Na forum gdzie ludzie wymieniają się takimi uprzejmościami jak "ty kórwiu" "kórwo" ja dostaję bana za to że przestrzegłem groxa przed wdawaniem się w głupie dyskusje ...
Jeżeli masz jakiś problem Don i nie chcesz pisać na ogólnym to pisz na PW (chociaż i tak nie odczytam bo nie używam tego maila).
Wnoszę o zdjęcie bana, a sprawę do rozpatrzenia pozostawiam komuś neutralnemu, Bananowi lub któremuś z moderatorów działu HYDEPARK.
Zmieniony przez - FTBankonto w dniu 2016-10-13 22:26:54
Dobrze Ci tak.
Dostajesz bana z dupy- weź to za dobrą monetę, że moderator był łaskaw zauważyć takiego robaka i pofatygował się odpalić banmaszynę.
Doceń ten dar.
Pozdrawiam.
I proszę nie robić syfu w temacie, od tego macie piach.
Zmieniony przez - FTBankonto w dniu 2016-10-13 23:48:06
Skoro nie udzielasz się w hyde to daj sobie spokój. Kiedyś coś tam komuś pomogłem jak chyba z pralką walczył.
A tak to nikt się nie zgłaszał. Więc w czym problem? Użytkownicy którzy kwestionują bany to jakiś mój wymysł? chyba nie.
Nie mówię że nie mam nic na sumieniu w ogólnym rozrachunku, jednak czepanie się o byle co, tylko dlatego że kiedyś coś za co dostałem bana i odsiedziałem to trochę nie tego, tym bardziej jak jest to motywowane jakimiś prywatnymi żalami.