FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 5515 razy ¬

ROZRYWKA | ADMINISTRACJA
Niesłuszny ban, Don to... vol.2  
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Autor "Niesłuszny ban, Don to... vol.2 "   

FTBankonto
 Wysłana - 14 październik 2016 15:12        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Link do głównego tematu:

[http://www.insomnia.pl/Nies%C5%82uszny_ban%2C_Don_to%2E%2E%2E-t685155.html]

Widzę poprzedni temat został zamknięty mimo iż zaznaczyłem w nim że sprawą powinien zająć się ktoś obiektywny a nie sam banujący któremu nadużycia w tej kwestii zdarzały się dosyć często.

W poprzednim wątku kilku użytkowników potwierdziło że ban jest niesłuszny.

Wnoszęo zdjęcie bana, a sprawę do rozpatrzenia pozostawiam komuś neutralnemu, Bananowi lub któremuś z moderatorów działu HYDEPARK.

To tak wklejam dla wyjaśniena, bo widzę że nie wszyscy zrozumieli, i temat został zamknięty (mogę to narysować jeżeli tekst za trudny do zrozumienia).

To już drugi ban który leci na moje konto a którego zasadność podważają użytkownicy forum, kto banuje? w obydu przypadkach ta sama osoba. Przypadek? nie sądzę

Typ ma wyraźnie jakieś ale do mnie i nie ma to nic wspólnego z regulaminem czy jego łamaniem (w tym przypadku nie złamałem regulaminu, w pozostałych uzanję że bany był sluszne poza obecnym i jednym z poprzednich które wlepił don).

Od poprzednich banów nie było odwołań bo nie były naciągane.(powiedzmy, bo na upartego trzeba by było pobanować 3/4 forum).

Don nie musisz zamykać tego tematu, to że się tym banem skompromitowałeś nie oznacza od razu że nie możesz z tego wyjść z twarzą także nie zachowuj się jak dziecko i pozwól zadecydować Bananowi czy akurat ten ban był słuszny czy nie.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia Temat zamknięty

Niesłuszny ban, Don to... vol.2