Poprzednie tematy również w spamie, byłem zmuszony założyć nowy gdyż jakaś medna celowo zamyka mi temat uniemożliwiając odniesienie się do fałszywych oskarżeń.
Użytkownik flamethrow był banowany w przeszłości za wykroczenia polegające głównie na plugawym docinaniu innym użytkownikom w stopniu wykraczającym poza nawet bardzo swobodne normy wypowiedzi w spamie działu hydepark.
Oczywiście wszyscy inni to aniołki i te pieszczotliwe "kórwo" kierowane w moją stronę i inne komplementy to już nie jest obrażanie :) typowo polska cecha widzę, podwójne standardy, brawo, brawo.
Tutaj zawarłem małą syntezę Jego aktywności, zmarnowałem na to parę minut życia:
To są wypowiedzi wyrwane z jakiejś wymiany uprzejmości z innymi użytkownikami, ale tego już było niewygodnie wrzucać bo by nagle wyszło że nie tylko FT taki brzydki i "obraża" ale i inni użytkownicy nierzadko bardziej nieprzebierając w słowach.
Użytkownik flamethrow był wielokrotnie ostrzegany że ma zmienić zachowanie, pomimo tego pozwolił Sobie w dacie bana na określenie innej użytkowniczki forum per "stary komin" i niewybrednie sugerował że ma plany seksualnie obsługiwać tzw. uchodźców.
W związku z powyższym dostał jak rozumiem bana i nie widzę żadnych podstaw żeby tutaj okazywać nadmierne miłosierdzie, skoro ignoruje poprzednie bany i ostrzeżenia.
Nie było to w dacie bana, za tę wypowiedź otrzymałem bana i uczciwie go odsiedziałem (pomijam jakieś obraźliwe sugestie tej użytkowniczki kierowane w moim kierunku za które również powinien polecieć ban jeżeli już jesteśmy tacy szczegółowi).
Chyba że jest tak jak piszę że pewna grupa użytkowników w tym moderatorów może bezkarnie obrażać konkretnych użytkowników a jeżeli któryś odważy się odpowiedzieć to jest to karane.
Mlkv podobnie jak don nie jest obiektywny w tej sprawie to też wolałem żeby sprawę rozstrzygał ktoś neutralny.
Co do poprawy to, nastąpiła i wyciągnąłem wnioski z tych banów w tym tych które był nadużyciem i nie powinny zostać nigdy wlepione.
Ale ten ban to jest kpina, mogę wkleić linki do wielu bardziej obraźliwych wypowiedzi użytkowników, mam rozumieć że zostaną zbanowani na miesiąc? może dłużej? a może w ogóle nie zostaną zbanowani?
podejrzewam ostatnią opcję. Bądźmy konsekwentni w swoim postępowaniu, albo wyciągacie konsekwencje w stosunku do wszystkich albo sobie odpuśćcie bo to co teraz się odbywa w tych tematach w administracji to jest dziecinada.
Jakieś wklejanie linków do wypowiedzi za które zostałem zbanowany (oczywiście bez wklejania wypowiedzi moich rozmówców w których również można było by znaleźć jakieś "uprzejmości"), zamykanie tematu żeby uniemożliwić mi odniesienie się do fałszywych oskarżeń ...
Podwójne standardy są wszędzie. Na inso czy na pudelku a nawet w życiu. Nie wiem co chcesz ugrać i nie rozumiem po co kogoś wyzywać nawet na forach. Kto wg ciebie jest na tym forum obiektywny? I nie szukaj gorszych od siebie na usprawiedliwienie.
Ej mati ale pojechałem rina od kórwów karakanów hehe. Gimnazjum
To po cholerę w ogóle ten regulamin podczas rejestracji skoro się go nie przestrzega?
Napisać po prostu że w każdej chwili moderator może wlepić bana z sufitu bez powodu i sytuacja będzie jasna.
Nie szukam gorszych od siebie, jest dokładnie tak jak napisałem a mlkv by mnie wyebał pewnie na stałke dlatego wkleja jakieś wypowiedzi za które bany dostałem i odsiedziałem sugerując że za to dostałem bana teraz ... tutaj to naprawdę bym proponował jakąś terapię czy inną metodę leczenia bo podejrzewam ma to swoją nazwę w psychiatrii jakaś obsesja czy coś ...
Jeżeli X użytkowników widzi że ban jest z sufitu, a nie widzi tego don i mlkv to dla mnie sprawa jest oczywista.
Mam nadzieję że Banan zauważy że tutaj jest uskuteczniana jakaś kampania zawiści, w przeciwnym wypadku tak jak wiele osób już pisało na forum zostanie z 5 osób w tym 4 moderatorów ...
Obecnie trend jest taki że użytkowników raczej ubywa niż przybywa a głównym powodem są własnie takie sytuacje jak z tym banem.
Żeby nie było, że ktoś potajemnie zamyka.
To JA ZAMKŁEM!
Nie rób, proszę, syfu w adm.
Banane, jak znajdzie czas, pochyli się z troską nad Twoim przypadkiem. Do tego czasu polecam powstrzymanie się z zakładaniem kolejnych tematów z płaczem o niesłuszny ban.
Kolejny temat z pretensjami o niesłusznym banie podpadnie pod 7 pkt. reg. i recydywę.