ja bym przez 3 lata chyba z nudów umarł, w pełni ją rozumiem. niektórzy ludzie nie potrafią "naprawdę kochać", próbują się z tym maskować a w końcu i tak nie wychodzi. później się ich nazywa zimne suki/dranie a nikt nie widzi ile wysiłku oni wkładają, żeby spróbować zaangażować się choćby na tydzień.
Eee... to ja Wam coś powiem na poprawę humoru. Wróciła do mnie ta dziewczyna, jest taka gorąca, że nie wyrabiam i chce być ze mną do "końca życia" (jej słowa) No ja ******le, sam nie wiem, czy się śmiać, czy uciekać od wariatki Nie, to nie są żarty, piszę całkiem poważnie.
Chyba mi wypada zminić status na "spotykam się z kimś", ale jeszcze poczekam, bo z nią nic nie wiadomo
A napisałem o tym, bo większość tematów to smuty, które niczym dobrym się nie kończą. Nawet jak ma trwać chwilę, to i tak... warto
po dziesiejszym wieczorze stwierdzam jednoznacznie, że nie warto się jakkolwiek angażować, wszystko w granicach rozsądku.I do tego jak raz w tygodniu z piąchy w brzuch kobita nie dostanie to potem jej dziwne rzeczy przychodzą do głowy.