Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź To teraz ja - ujawniam się po przeszło trzech latach na inso (kurde, nie opite 3lata , akurat 20.08 byłam nad morzem) Zacznę od lansu B&W (maj 2008): Zmieniony przez - faramka w dniu 2008-08-24 21:54:49 ______________________________ [www.bike.sandomierz.org]
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
To teraz ja - ujawniam się po przeszło trzech latach na inso (kurde, nie opite 3lata , akurat 20.08 byłam nad morzem) Zacznę od lansu B&W (maj 2008): Zmieniony przez - faramka w dniu 2008-08-24 21:54:49 ______________________________ [www.bike.sandomierz.org]
Poranek w porcie przy jeziorze Bukowo (sierpień 2008) _______________________________ [www.bike.sandomierz.org]
Okolice Darłówka w ramach wyprawy rowerowej "Wybrzeżem Bałtyku 2008" _______________________________ [www.bike.sandomierz.org]
Polskie morze - zmienne jak kobita _______________________________ [www.bike.sandomierz.org]
Czarnohora, zejście z Petrosa (lipiec 2008) _______________________________ [www.bike.sandomierz.org]
Lokalna patriotka _______________________________ [www.bike.sandomierz.org]
Wbrew pozorom - mam skończone 21 lat _______________________________ [www.bike.sandomierz.org]
Bez chustki to mam niewiele fotek (lipiec 2008) _______________________________ [www.bike.sandomierz.org]
sympatycznie sog :)
sympatycznie i masz fajny tylek sog