FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 2003 razy ¬

ROZRYWKA | Sport
No to Tomaszewski pokazał prawdziwe oblicze ! 
[powiadom znajomego]    
Autor "No to Tomaszewski pokazał prawdziwe oblicze !"   

osochozi
 Wysłana - 14 czerwiec 2006 16:25       

Przeniesiona przez pawiel z działu 'HYDEPARK'. | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

[mundial.onet.pl/65902,1247843,1340074,wiadomosc.html]
Nie wiem co napisać.W****iał mnie ten dziad ale czasami się z nim zgdadzałem chociaz po za wiecznym uprawianiem krytykanctwa i życiem wspomnieniami nic pozytywnego nie wnosił.No teraz zabił mnie , i to jeszcze w tak trudnym momencie dla reprezentacji.Pozazdrościł Klose i Podolskiemu i chyba liczy że jego też szwaby przygarną
Osobiście sram mu na klate za takie wypowiedzi.Po za tym co ciekawe ostatni chlapie wazeliną tylko w niemieckich gazetach jak Berliner Morgenpost ,Berliner Zeitung , Süddeutsche Zeitung gdzie to wychwala niemiecką drużyne pod niebiosa a miesza nas z gównem jak stary kanalarz.

"GIVE ME BEER OR GIVE ME DEATH! OR GIVE ME BOTH!"

pawiel
 Wysłana - 14 czerwiec 2006 16:33      [zgłoszenie naruszenia]

"Nie myślałem, że już dziś przyjdzie nam walczyć z Niemcami o życie. Przed mistrzostwami wierzyłem, że awansujemy do 1/8 finału. Jednak po blamażu z Ekwadorem stwierdziłem, że moim młodszym kolegom jedynie przypadek, albo cud mogą jeszcze pomóc"

"Dobrym przykładem są Miroslav Klose i Lukas Podolski. Oni wybrali, to, co dla nich najlepsze. W Polsce przypuszczalnie ich talent nie rozwinąłby się."

Z powyższym się zgadzam.

Znawca -

kulmas
 Wysłana - 14 czerwiec 2006 16:34      [zgłoszenie naruszenia]

co mi sie rzucilo czytajac aryykuł.

...

areck
 Wysłana - 14 czerwiec 2006 16:35      [zgłoszenie naruszenia]

duża dziewczynka

Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie dostarcza dowodu tego w słowach

Ekspert -

kulmas
 Wysłana - 14 czerwiec 2006 16:37      [zgłoszenie naruszenia]

i cos ładniejszego

...

Regggie
PUMBUS
 Wysłana - 14 czerwiec 2006 17:23      [zgłoszenie naruszenia]

ale fajne***** na stronie
sog

a tomaszewski to ****a lepper albo giertych polskiej pilki noznej

"Wiedzie mnie po wlasciwych sciezkach, przez wzglad na Swoje imie.
Chociazbym chodzil ciemna dolina, zla sie nie ulekne, bo Ty jestes ze mna"

"Pozwol mi zwyciezyc, a jesli nie zdolam, pozwol mi byc dzielnym w mej walce."

juveraf
 Wysłana - 14 czerwiec 2006 17:25      [zgłoszenie naruszenia]

Dla mnie to taka sprzedajna menda.

W dodatku zawsze coś kręci nigdy nie powie prawdy prosto w oczy.

[bettyfood.pl/] - Catering dla Szkół i Przedszkoli

bodymaker
 Wysłana - 14 czerwiec 2006 19:35      [zgłoszenie naruszenia]

Tomaszewski to pajac.

Specjalista -

diabeu
 Wysłana - 15 czerwiec 2006 02:04      [zgłoszenie naruszenia]

Ładna reklama.Olany w kraju próbuje sił za granicą.Sruuu stąd , kraj nie potrzebuje takich manekinów.

fad
 Wysłana - 15 czerwiec 2006 02:49      [zgłoszenie naruszenia]

ja z tomaszewskim sie zgadzam, bo stwierdzam ze polska pilka to totalne dno chociaz bardzo lubie pilke nozna to nienawidze ogladac meczow polskiej ligi. Jejku jaki to katastrofalny poziom jest i nic sie nie zapowaida na jakies polepszenie. Tomaszewski krytykuje i tylko krytykuje..bo nie mja czego chwalic w polsce no niestety my sie cieszymy po dzisiejszym meczu ze polska reprezentacja podjela walke i ze sie bronila, ale spojszmy ze oni nawet jednej sytulacji pod braka nie mieli niczym nie zagrozili bnramkarzowi niemieckiemu. Teraz wszyscy powiedza "e janas cos zrobil ladnie grali", jakie ladnie grali my mamy wygrywac a nie walczyc o remis ktory nam praktycznie nic nie daje. Kazdy sie juz przyzwyczail ze reprezentacja polski lub polskie kluby w niczym wiekszym sie nie licza i sie cieszymy jak lepiej pograja z ciezszym przeciwnikiem, my powinnismy sie zachowywac jak np szwecja dla nich remis byl porazka z Trynidadem i Tobago. No niestety kiedys bylo inaczej i to my kiedys plakalismy jak przegralismy z kims lepszym typu np anglia, a teraz to tylko myslimy o tym zeby w miare sie bronili i nikit nie liczy za bardzo na to ze polska wygra z kims kto sie liczy w pilce noznej. Polski futbol daje wieeele do zyczenia. Trudno zebysmy dobrze grali jak trenerow zmienia sie jak rekawiczki i kazdy wprowadza swoje taktyki i koncepcje, a spojrzmy np na anglikow czy na USA ile lat tam trenerzy sa i cos osiagaja. Szkoda gadac...

hmy co tu mam pisać...nie, nie będę się już wywodzić ;-) "POZDRO dla wszystkich!"

Dee-Jay
 Wysłana - 15 czerwiec 2006 09:19      [zgłoszenie naruszenia]

Pajac, nie pajac, ale racje ma

Mój Dziennik --> [http://www.sfd.pl/temat475805/]

Film --> [http://www.youtube.com/watch?v=9cFaa546le8]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

No to Tomaszewski pokazał prawdziwe oblicze !

Strony: 1 2 3