FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 9513 razy ¬

ROZRYWKA | Militaria
Noktowizor do paintballa? 
[powiadom znajomego]    
Autor "Noktowizor do paintballa?"   

Bobrowski
 Wysłana - 10 luty 2015 15:07        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czy używaliście może noktowizora do gry w paintballa?
Kumpel namawia mnie na noce granie, ale coś nie do końca jestem do tego przekonany czy dobrze się w nocy gra.
On ma dobrą opcję, bo sprzęt pożycza od brata, a ja musiałbym coś kupić dla siebie, a nie chciałbym wydać na to więcej niż 2 tys. Macie jakieś doświadczenie w temacie? Nie da rady grać bez noktowizora? :P

siwex19
 Wysłana - 10 luty 2015 20:22      [zgłoszenie naruszenia]

napalm załatwi sprawę

Boga nie ma...:(
Jest Motór!!

INSOMNIA
 Wysłana - 10 luty 2015 22:45      [zgłoszenie naruszenia]

Kup latarkę.

kryptonimx
 Wysłana - 11 luty 2015 06:58      [zgłoszenie naruszenia]

no jeśli teren masz nieoświetlony i grasz w nocy to bez noktowizora to dość ryzykowna zabawa.
ale najlepiej jakbyś poszedł z ekipą jak będą grali i pożyczył sobie na chwilę sprzęt i zobaczył jak wszystko działa i czy to Ci odpowiada.
jeśli tak to poszukaj później jakiegoś sklepu specjalistycznego z takim sprzętem, np spy optic, żebyś nie trafił na jakąś chińską podróbkę, która szybko się rozleci.

Bobrowski
 Wysłana - 11 luty 2015 11:53      [zgłoszenie naruszenia]

Póki co widziałem tylko ten jego sprzęt u niego w domu, ale nie korzystałem. On ma jakiś model Armasight, ale on już taki dość stary i zużyty jest, bo wiele już przeszedł :D
Ale chyba faktycznie przejdę się z nimi na granie i tak na sucho zobaczę co i jak.

siwy767
 Wysłana - 11 luty 2015 13:10      [zgłoszenie naruszenia]

Armasight ma dobry ten swój sprzęt. A jeszcze jak pisałeś, że byłbyś w stanie wydać na to 2 tysiące to za tą kasę możesz mieć naprawdę dobry model. Przejrzyj sobie jakie mają [spy-optic.pl/8-noktowizory] i koniecznie taki sprzęt kupuj z gwarancją, a nie na bazarku ;)

Bobrowski
 Wysłana - 11 luty 2015 13:35      [zgłoszenie naruszenia]

Spoko te modele i nawet ich dużo. Bo szczerze mówiąc myślałem, że za tą kasę to raczej będzie marny wybór. Muszę się im dokładniej przyjrzeć i chyba pokaże też kumplowi żeby on ocenił.

ridz
 Wysłana - 18 luty 2015 14:47      [zgłoszenie naruszenia]

>>Bobrowski<<
"On ma dobrą opcję, bo sprzęt pożycza od brata, a ja musiałbym coś kupić dla siebie, a nie chciałbym wydać na to więcej niż 2 tys. Macie jakieś doświadczenie w temacie? Nie da rady grać bez noktowizora? :P"
Byłeś w sklepie, by konsultanci Ci podpowiedzeili??
>>damajt<<
"Kup latarkę."
i pokaż drużynie przeciwnej gdzie się chowasz...

gredz
 Wysłana - 15 kwiecień 2015 13:14      [zgłoszenie naruszenia]

@ridz
myślę, że coś takiego od Laser Genetics, np. model ND3 czyli oświetlenie laserowe by się nadawał ale to droga impreza...

@Bobrowski
Paintball jest fajny i faktycznie trochę kosztowny. jak Cię stać, masz dobry marker to kupuj- wejdziesz na nowy poziom gry- a jak pozostali gracze, też maja w planach noktowiory?

@damajt
zakup odpowiedniej latarki to równie ciężka sprawa.

ridz
 Wysłana - 22 kwiecień 2015 02:44      [zgłoszenie naruszenia]

a tam ciężka sprawa, latarkę wybrać łatwo- tania, mocna, lekka ;)
co do noktowizora to już większy wysiłek.

Kosiu9
 Wysłana - 25 czerwiec 2015 16:14      [zgłoszenie naruszenia]

Jestem ciekaw Waszych opinii na temat noktowizora Armasight Spark Core. Tutaj więcej o nim [blog.spy-optic.pl/testujemy-noktowizor-armasight-spark-core/]
Ktoś może miał tą przyjemność i używał?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Noktowizor do paintballa?

Strony: 1 2