FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8507 razy ¬

ROZRYWKA | Militaria
Noktowizor drugiej generacji 
[powiadom znajomego]    
Autor "Noktowizor drugiej generacji"   

wiadomix
 Wysłana - 28 październik 2015 12:55        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Orientujecie się może czy jest szansa na kupienie nowego noktowizora 2+ za kwotę niższą niż 10 tysięcy? Nie chodzi mi o jakieś buble, tylko poszukuję w miarę dobrego sprzętu.

Domel1
 Wysłana - 28 październik 2015 15:20      [zgłoszenie naruszenia]

u chinola pewnie kupisz :P A nie lepiej kupić jakiś używany? Moim zdaniem dobry noktowizor znajdziesz za około 12-14 tysięcy. Ja przynajmniej nie widziałem czegoś dobrego w niższej cenie.

INSOMNIA
 Wysłana - 29 październik 2015 00:16      [zgłoszenie naruszenia]

Do czego używacie takich drogich noktowizorów?
Korzystałem z takiego za około 10 tyś. i wydawał mi się cudem z nasa

siwy767
 Wysłana - 29 październik 2015 15:55      [zgłoszenie naruszenia]

No już nie przesadzajmy.
A sprzęt Armasight?
Mają dobre noktowizory, tylko trzeba by było poszukać czegoś w polskiej dystrybucji. Wtedy dostaniesz gwarancję. A na sprzęt tego typu lepiej ją mieć bo do tanich nie należy. Można też próbować ściągać zza granicy, ale wtedy nie masz pewności czy nie trafisz na jakąś podróbę.

wiadomix
 Wysłana - 29 październik 2015 23:32      [zgłoszenie naruszenia]

Przydatne sugestie ! Poszperałem po necie i znalazłem w polskim sklepie ten sprzęt. Np ten model mi się spodobał [spy-optic.pl/monokulary-wielozadaniowe/31-luneta-noktowizyjna-armasight-sirius-gen-2.html]
co myślicie?

Damajt, jaki model miałeś?

siwy767
 Wysłana - 30 październik 2015 10:20      [zgłoszenie naruszenia]

Zerknąłem i jak najbardziej spoko ten model. Zwiększona rozdzielczość, gwarancja jest, cena ok. Wrzuć ten model jeszcze w google to może coś więcej na ten temat znajdziesz. Może akurat ktoś się chwalił jak używał na jakimś forum.

INSOMNIA
 Wysłana - 1 listopad 2015 00:46       [zgłoszenie naruszenia]

nie mam pojęcia. Wiem tylko że był w postaci lunety i miał podświetlenie laserowe. Nie znam się na tym sprzęcie i miałem go tylko raz. Dlatego ciekawi mnie dlaczego macie takie wysokie wymagania i do czego ich używacie.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Noktowizor drugiej generacji