Napieralski z rozenkiem coś przeblakiwali ze złoża coś nowego przed wyborami.Mysle,ze jesli mądrze by to rozegrali to maja szanse wejść do sejmu z tego względu,ze SLD pod wodza Millera jest słabe,nie mogą wziąć do tego tylko grodzkiego lub innych tego typu przeszczepow
Napieralski z rozenkiem
Chyba z Andrzejem Rozenkiem dawniej Ruch Palikota. Nie pisze "Twój Ruch" bo nie wiem czyj...nie mój ...nie wiem czy Twój czy Wasz. Nazwiska zaczynamy pisać dużą literą Kolega chyba zapomniał. Wracając do tematu zawsze jest jakaś szansa ale już pogrzebać SLD to chyba lekka przesada.
Cóż... to prawda że Miller z Ogórkową starają się dołować SLD, ale w tej sytuacji podział to będzie chyba gwóźdź do trumny. Może skończyć się tak że żadna z tych partii nie przekroczy progu... i to w sytuacji kiedy ludzie zniechęcili się zarówno do rządzących nami od długiego czasu partaczy, jak i do tak samo nieudolnej "dyżurnej" partii opozycyjnej.
No i będzie kiszka - pocudują, żeby tylko próg przekroczyć i do żłoba się dorwać - a nic się nie zmieni - a po następnych 4 latach takich rządów tylko zaorać pozostałości przyjdzie... . Jakaś nowa lewica, z krwi i kości, byłaby szansą - tyle, że nie ma na nią żadnych widoków. Zanim Biedroń zacznie działać na poważnie - to go następne wybory zastaną