Patrzyłam jak na drodze coraz więcej samochodów ma żarówki mocniej świecące, których światło niemalże jest całkiem białe, albo właśnie wpada w jakiś kolor. Znacznie dalej tez niż standardy dosięga światło. Opłaci się je montować? Macie takie żarówki, a jak tak to jakie marki ? Coś bym do swojej audicy wmontowała o mocniejszym świetle.
Żadne xenony, po prostu żarówki z o ileś % mocniejszą wiązką światła, np. osram night breaker, tungsram megalight itp., jak masz odbłyśniki w dobrym stanie i nie zmatowione klosze lamp to różnica jest znaczna i widoczna, jednak liczyć się musisz z szybszym zużyciem tych żarówek u mnie wymiana średnio co rok (robie niecałe 10k rocznie).
kupiłem auto i po ponad roku stwierdzilem, ze sobie zmienie zarowki
padło właśnie na te super mocne
różnicy wielkiem imo nie było i padły po 4 miesiącach
wsadziłem z powrotem moje stare, które sobie schowałem do pudełka
q2w, to zmień je na osram ultralife. Jeżeli chcesz, żeby dłużej wytrzymały, bo albo stawia się na moc, albo na trwałość.
Na początku nic nie było, tylko przestrzeń zimna pusta. Wtem niebieskie błysły oczy i ró
oczywiście że halogenowe. Wszystkie h7, h4 etc. to halogeny. Co do nightbreaker'ów to słyszałem jednak zdecydowanie więcej opinii pozytywnych niż negatywnych. Teraz Osram wypuścił nową wersję nightbreakerów w wersji laser. Reklamują je jako najmnocniejsze halogeny na rynku. Mają mieć jeszcze dłuższy zasięg i bielsze światło.