[http://www.insomnia.pl/temat198519/]
Unia Polskę rada zgnieść, by zaśpiewać z nami pieśń
Również do tego zachęcam. Sama już dwukrotnie próbowałam oddać krew, ale nie zostałam dopuszczona. Raz z powodu niskiego ciśnienia, innym razem (kilka dni temu) przez niski poziom hemoglobiny. Mimo to mam nadzieję, że następnym razem się uda :)
W zamian do oddania krwi namówiłam tatę (z taką samą grupą krwi jak moja) więc wyszło na to samo ;)
Ja już rok oddaje...zacząłem w wojsku i tak już nie mogę (nie chcę) przestać. To nic oprócz 30 min i paru minut rozmowy z miłymi Paniami w Centrum nie kosztuje, a zaznaczę, że oddawałem już krew w wielu Centrach i zawsze spotykałem się z miłym przyjęciem.
Swoją drogą jak to jest....w niektórych Centrach dostaje się "pakiecik czekolad", a w niektórych bon Sodexo z klauzulą:
"Zakaz wymiany bonu na pieniądze, wyroby tytoniowe i alkochol".
Co to za polityka....
Swoją drogą jak to jest....w niektórych Centrach dostaje się "pakiecik czekolad", a w niektórych bon Sodexo z klauzulą:
"Zakaz wymiany bonu na pieniądze, wyroby tytoniowe i alkochol".
Co to za polityka....
U mnie za oddanie dostałem 10 czekolad takich dość dobrych i paczkę małej kawy woseby.
swoją drogą na jaka kwotę ten Bon
hehe Bon, który dostaje u siebie w mieście opiewa na kwotę 15 pln! hehe całe szczęście, że czasami na bonie nie ma "klauzuli" więc moge udeżycz z bonem do netto....a w Szczecinie zamiast woseby dają Mk Caffe Premium
Lepsza karma :D ja i tak kawy nie piję a czekolady to braku młodszemu oddaję
Krew to się raczej oddaje jak szczytny cel a nie dla kasy
dla mnie jako studenta kawa jest niesamowicie potrzebnym specjałem i nieodłącznym elementem studenckim ... hehe i dzieki wielkie dla nich ze jest dodatkiem do czekolad hehe ale to nie jest powód mojego uczestnictwa w HD. Ja też oddaje bo uważam, że jest to potrzebne innym.