Autor |
"OOBE oraz LD" |
|
puzon85
|
|
|
|
mic884
|
|
Mialem kilka wyjsc porannych tego typu.. I mnóstwo ld, nawet pewnie w tym tygodniu ze 2 razy, chociaż od dawna już nie ćwiczę i żyje tylko realem.
Aha i jeszcze dopisze, apropos sposobu z poprzedniej strony, warto tez prowadzić dziennik snów i robić regularnie testy rzeczywistości, jeśli tego nie olejesz to nawet jak odpadniesz czekając na płynne wejście to uświadomisz się później we śnie, prawie na pewno.
|
 |
|
|
puzon85
|
|
|
|
mic884
|
|
Nie wiem czy twój test jest niezawodny, moim zdaniem najlepszy jest test z nosem - oddychasz mimo nosa ściśniętego palcami + krytyczne spojrzenie na świat, to najważniejsze, bo po jakims czasie wszystkie te testy wykonujemy na tyle mechanicznie i nie świadomie że mogą nie przynosic efektów. |
 |
|
|
pawlo994
|
|
najlepszy RT to widzenie z zamkniętymi oczami ;] |
 |
|
|
puzon85
|
|
i jeden i drugi proszę o konkretny opis, wiadomo chce najlepsze efekty poparte waszymi doświadczeniami  |
 |
|
|
pawlo994
|
|
technika mica polega na tym że w świecie snów nie obowiazują te same zasady co na ziemi np. prawa fizyki. I własnie dlatego masz zatkać noc i sprubowac wziąc oddech/wydech jeśli ci się uda to znaczy że to sen :) Mój sposób polega na podobnych zasadach tylko masz zamknąc oczy i postarać się zobaczyć coś przez powieki. Inaczej tego nie wyjaśnię :D |
 |
|
|
puzon85
|
|
|
|
mic884
|
|
Tak na zachętę napisze że dzisiejsze wyjscie zajęło mi <10min.
Byłem zmęczony fizycznie po wcześniejszym dniu, ale ostatnio za to bywam wypoczęty psychicznie, i to jest to.
Szybka akcja 4:15 nad ranem, wyrzuciło mnie po paru minutach, ale że to byl spontan to i tak jestem zadowolony ;)
btw. raczej nie widze przez zamknięte oczy. |
 |
|
|
pawlo994
|
|
miasz we śnie przez nie widzieć ;] GZ za OOBE |
 |
|