FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 42288 razy ¬

ROZRYWKA | Zjawiska niewyjaśnione, nauka i historia
OOBE oraz LD 
[powiadom znajomego]    
Autor "OOBE oraz LD"   

puzon85
 Wysłana - 12 wrzesień 2010 18:01      [zgłoszenie naruszenia]

^ no i o taki opis mi chodziło ;]

Ogólnie tak, korzystam z forum o tematyce OOBE/LD i przeczytałem już kilka książek również o tej tematyce. Próbowałem metody 4+1 ale z mizernym skutkiem (nie wiem, może za mało chciałem, może czymś się rozpraszałem, nie wiem), ale taki opis mi brakowało .

Powiedzmy, że wypróbuje tej metody co opisałeś, albo się uda albo wprowadzę kilka zmian. Powiedzmy od dziś zacznę sobie wkręcać afirmacje i od dziś zacznę wizualizowanie a hmm z piątku na sobotę spróbuje

Sog Ci się należy ;)

Aaaa powiedz ile razy już odleciałeś

Zmieniony przez - puzon85 w dniu 2010-09-12 18:02:49

mic884
 Wysłana - 12 wrzesień 2010 19:18      [zgłoszenie naruszenia]

Mialem kilka wyjsc porannych tego typu.. I mnóstwo ld, nawet pewnie w tym tygodniu ze 2 razy, chociaż od dawna już nie ćwiczę i żyje tylko realem.
Aha i jeszcze dopisze, apropos sposobu z poprzedniej strony, warto tez prowadzić dziennik snów i robić regularnie testy rzeczywistości, jeśli tego nie olejesz to nawet jak odpadniesz czekając na płynne wejście to uświadomisz się później we śnie, prawie na pewno.

puzon85
 Wysłana - 12 wrzesień 2010 20:38      [zgłoszenie naruszenia]

^^ hmm, dziennik snów prowadzę, ale jak mówiłem rzadko je pamiętam , test rzeczywistości czasem robię o ile nie zapomnę (ręką próbuje przeniknąć przez przedmiot), hmm jednak od jutra zacznę stosować afirmację oraz wizualizację, wierzę że mi się uda

mic884
 Wysłana - 12 wrzesień 2010 20:47      [zgłoszenie naruszenia]

Nie wiem czy twój test jest niezawodny, moim zdaniem najlepszy jest test z nosem - oddychasz mimo nosa ściśniętego palcami + krytyczne spojrzenie na świat, to najważniejsze, bo po jakims czasie wszystkie te testy wykonujemy na tyle mechanicznie i nie świadomie że mogą nie przynosic efektów.

pawlo994
 Wysłana - 12 wrzesień 2010 20:55      [zgłoszenie naruszenia]

najlepszy RT to widzenie z zamkniętymi oczami ;]

puzon85
 Wysłana - 12 wrzesień 2010 20:56      [zgłoszenie naruszenia]

i jeden i drugi proszę o konkretny opis, wiadomo chce najlepsze efekty poparte waszymi doświadczeniami

pawlo994
 Wysłana - 12 wrzesień 2010 21:08      [zgłoszenie naruszenia]

technika mica polega na tym że w świecie snów nie obowiazują te same zasady co na ziemi np. prawa fizyki. I własnie dlatego masz zatkać noc i sprubowac wziąc oddech/wydech jeśli ci się uda to znaczy że to sen :) Mój sposób polega na podobnych zasadach tylko masz zamknąc oczy i postarać się zobaczyć coś przez powieki. Inaczej tego nie wyjaśnię :D

puzon85
 Wysłana - 12 wrzesień 2010 22:03      [zgłoszenie naruszenia]

ok rozumiem

mic884
 Wysłana - 22 wrzesień 2010 10:48      [zgłoszenie naruszenia]

Tak na zachętę napisze że dzisiejsze wyjscie zajęło mi <10min.
Byłem zmęczony fizycznie po wcześniejszym dniu, ale ostatnio za to bywam wypoczęty psychicznie, i to jest to.
Szybka akcja 4:15 nad ranem, wyrzuciło mnie po paru minutach, ale że to byl spontan to i tak jestem zadowolony ;)
btw. raczej nie widze przez zamknięte oczy.

pawlo994
 Wysłana - 22 wrzesień 2010 14:27      [zgłoszenie naruszenia]

miasz we śnie przez nie widzieć ;] GZ za OOBE

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 22 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

OOBE oraz LD

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22