FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 42297 razy ¬

ROZRYWKA | Zjawiska niewyjaśnione, nauka i historia
OOBE oraz LD 
[powiadom znajomego]    
Autor "OOBE oraz LD"   

pajak987
 Wysłana - 9 maj 2008 21:08      [zgłoszenie naruszenia]

I jak ed? Zapoznales sie z tematem? Zamierzasz coś dzialac?

tragedia
 Wysłana - 19 maj 2008 01:22      [zgłoszenie naruszenia]

Ostatnio mialem taką akcje:

"budze sie" widze kumpla na tapczanie obok i on cos do mnie gada smieje ze krzyczalem przez sen za chwile znowu zasypiam i snie o czym po czym budze sie naprawde i mysle czy ten kumpel tam serio jest czy co jest ogolnie zdezorientowanie zasypiam po czym znowu obudzony i sprawdzam ale kumpla nie ma... spi spokojnie w pokoju obok

wlasciwie to zawsze jak spie u tego typa to mam zwariowane sny

no ale ostatnio zjedlismy mega pizze zapilismy 0,5 wódki to nasiąknelo w ta pizze to moze dlatego ale tak czy siak czulem sie nie swojo mialem sny balansujace na skraju warjactwa

miedzy innymi: siedze na impreze z rodzicami,zaraz kumpel kreci blanta to ja prosze rodzicow zeby juz sobie poszli bo mi glupio przy nich jarac

-w pewnej ciasnej uliczce w moim miescie odbywala sie msza ktora zaraz zamienila sie w program kuby wojewodzkiego ( )
ja zaczolem z niego szydzic i on byl pelen szacunku dla mnie pozniej byla jakas impreza miejska w moim miescie spotykalem roznych znajomych,rodzicow swoich znajomych witalem sie z ludzmi

- stalem na ulicy na przedmiesciach KRakowa gdzie napotkalem rodzinke na wycieczce ktora zapytala mnie jak sie idzie na jakas gore ja im pokazalem kierunkowskaz, zaczolem odchodzic kiedy ucieklo im dziecko i wpadlo pod kola samochodu ale jakos przezylo ale samochod nadal jechal zaczolem pukac w tego busa zeby koles sie zatrzymal on nie chcial ale w koncu uratowalem to dziecko

-stalem na gzymsie schylilem sie po komorke i zaczolem leciec ryjem na ziemie (obudzilem sie) zawsze w momentach krytycznych sie budze

-bylem na imprezie u kumpla ktora byla polaczona z impreza jego starych i bylo tam w **** starszych ludzi i w pewnym momencie zaczelo za mna isc kilku takich starszych tatuskow z wasami i jeden mowi:
"no to panowie teraz bekamy" i zaczeli bekac a ostatni jak beknol to az mi w uszach zadzwonilo

to wszystko odbylo sie podczas jednego snu!!!!!!!!

-na tej smaej imprezie spotkalem swoja byłą gadalem z nia i zaraz podeszla do mnie inna dziewczyna znajoma ładna podoba mi sie i jak ona podeszla to ta moja byla żachnela sie i poszla

jak sie obudzilem to mialem masakre w głowie jak jeszcze wyszedlem na szluga na balkon a tu panorama Krakowa (10 piętro w bloku) i za***ista tęcza widzialem ją od konca do początku. swietnie to wygladalo byla nad wawelem,cudnie

nie wiem czy to OBI czy LIDL czy inne TESCO ale bylo specyficzne nie jak zwykly sen

Zmieniony przez - tragedia w dniu 2008-05-19 01:22:32

GOKACY ! tylko taki troche inny %-) death !!!!!!

Powoli mijaj kalisz !

pajaki dwa
 Wysłana - 19 maj 2008 01:29      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem czy to OBI czy LIDL czy inne TESCO ale bylo specyficzne nie jak zwykly sen

Yosiemaelo
YO
 Wysłana - 24 maj 2008 18:15      [zgłoszenie naruszenia]

Dziś w nocy obudziłem się z paraliżem sennym (czasem się zdarza) ale oprócz zwykłych objawów czułem też że moje ciało wibruje (czytałem że to ma jakiś związek z OOBE) i w dodatku moją głowę przeszył narastający szum, lajtowo się zaczeło a na końcu masakra. Kiedy szum się skończył postanowiłem "zasnąć" bo tak naprawdę nie wiem czy byłem przebudzony. Za chwilę znów się "obudziłem" i przeżyłem to samo. Próbowałem się poruszyć i w końcu paraliż odpuśćił. Nie miałem żadnego uczucia unoszenia się nad ciałem itp., w każdym razie ciekawe uczucie i chciałem się podzielić .

Zmieniony przez - Yosiemaelo w dniu 2008-05-24 18:15:49

Nie chcę się narzucać ale jestem oceanem.

Znawca -

pajaki dwa
 Wysłana - 24 maj 2008 18:24      [zgłoszenie naruszenia]

Ano zwiazek ma, jekbys pociagnal to dalej to pewnie zaraz bys wyszedl z siebie, nie bede wiecej pisal bo zaden specjalista ze mnie w tej dziedzinie.

Yosiemaelo
YO
 Wysłana - 24 maj 2008 18:40      [zgłoszenie naruszenia]

U mnie właśnie całkiem niedawno zaczeła się seria paraliży sennych z różnymi dodatkowymi efektami. Kiedyś tego nie miałem, no może 2 identyczne przypadki które bym pod ten paraliż senny podciągnął pomimo że nimi nie były. I robię tak jak mówisz, próbuje bawić się tym stanem lub go po prostu przeczekać, nie powoduję on u mnie strachu czy niczego negatywnego - niemal odrazu jestem świadom stanu w którym się znajduję.

Znawca -

pajaki dwa
 Wysłana - 24 maj 2008 18:45      [zgłoszenie naruszenia]

to poczytaj o tym, jak samo sie robi to pomoz troche i bedzie za.***i.scie

vizzy
 Wysłana - 25 maj 2008 22:06      [zgłoszenie naruszenia]

A może podczas OOBE wychodzisz ze swojego ciała i wchodzisz w jakiś inny świat, np. że jesteś jak duch razem z innym ludźmi, którzy też wyszli ze swoich ciał i są w tym świecie i kontaktujemy się wtedy za pomocą telepatii albo nie za pomocą telepatii tylko po prostu nasze duszę wychodzą na te kila godzin z ciał. Wiem że mam strasznie wybujałą wyobraźnie. Wydaję mi się, że człowiek, który ma bardzo silną wolę i rozum też spory to może mieć często stan OOBE
LD mam nawet często a jeżeli dobrze wyczytałem na wikipedii o OOBE to chyba czasem byłem w takim stanie.

Zmieniony przez - vizzy w dniu 2008-05-25 22:08:46

Zmieniony przez - vizzy w dniu 2008-05-25 22:09:31

Yosiemaelo
YO
 Wysłana - 26 maj 2008 09:10      [zgłoszenie naruszenia]

który ma bardzo silną wolę i rozum też spory
o! to ja

w tematach oobe pisze o tych wibracjach a je łatwo osiągnąć jak jesteś zmęczony, wtulisz się w poduchę i zaczniesz myśleć o fajnej dupie która poznałeś

Znawca -

Izi-Krejzi
 Wysłana - 15 czerwiec 2008 03:41      [zgłoszenie naruszenia]

Ćwiczę OOBE od dawna ale chyba jest coś ze mną nie tak-robie wszystko co trzeba,nadchodzą wibracje,ten wspaniały szum,biały błysk,dreszcze na całym
ciele,czuje że lecę i nic ważę,czuje się zjednoczony z kosmosem.Cały czas białe i srebrne obrazy migają przed oczami.Odlot lepszy niż na jakichkolwiek używkach jakie próbowałem ale kurna w tym chodzi o wyjście z ciała a nie takie ******ły.Parę razy mi się udało ale nic nie widziałem i nie mogłem tego kontrolować.Dodam że rzadko mi się to udaje:ok.raz,dwa razy na miesiąc i muszę się położyć bardzo zmęczony.

Podpis pod wypowiedziami
Wpisz maksymalnie 3 linijki do 120 znaków w każdej. Podpisy są dynamiczne - jeśli gdzieś wyje&#

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 22 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

OOBE oraz LD

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22