Autor |
"OOBE oraz LD" |
|
pajak987
|
|
I jak ed? Zapoznales sie z tematem? Zamierzasz coś dzialac? |
 |
|
|
tragedia
|
|
|
|
pajaki dwa
|
|
nie wiem czy to OBI czy LIDL czy inne TESCO ale bylo specyficzne nie jak zwykly sen
 |
 |
|
|
Yosiemaelo
|
YO
|
|
Dziś w nocy obudziłem się z paraliżem sennym (czasem się zdarza) ale oprócz zwykłych objawów czułem też że moje ciało wibruje (czytałem że to ma jakiś związek z OOBE) i w dodatku moją głowę przeszył narastający szum, lajtowo się zaczeło a na końcu masakra. Kiedy szum się skończył postanowiłem "zasnąć" bo tak naprawdę nie wiem czy byłem przebudzony. Za chwilę znów się "obudziłem" i przeżyłem to samo. Próbowałem się poruszyć i w końcu paraliż odpuśćił. Nie miałem żadnego uczucia unoszenia się nad ciałem itp., w każdym razie ciekawe uczucie i chciałem się podzielić .
Zmieniony przez - Yosiemaelo w dniu 2008-05-24 18:15:49
|
|
pajaki dwa
|
|
Ano zwiazek ma, jekbys pociagnal to dalej to pewnie zaraz bys wyszedl z siebie, nie bede wiecej pisal bo zaden specjalista ze mnie w tej dziedzinie. |
 |
|
|
Yosiemaelo
|
YO
|
|
U mnie właśnie całkiem niedawno zaczeła się seria paraliży sennych z różnymi dodatkowymi efektami. Kiedyś tego nie miałem, no może 2 identyczne przypadki które bym pod ten paraliż senny podciągnął pomimo że nimi nie były. I robię tak jak mówisz, próbuje bawić się tym stanem lub go po prostu przeczekać, nie powoduję on u mnie strachu czy niczego negatywnego - niemal odrazu jestem świadom stanu w którym się znajduję.
|
|
pajaki dwa
|
|
to poczytaj o tym, jak samo sie robi to pomoz troche i bedzie za.***i.scie |
 |
|
|
vizzy
|
|
|
|
Yosiemaelo
|
YO
|
|
który ma bardzo silną wolę i rozum też spory
o! to ja
w tematach oobe pisze o tych wibracjach a je łatwo osiągnąć jak jesteś zmęczony, wtulisz się w poduchę i zaczniesz myśleć o fajnej dupie która poznałeś
|
|
Izi-Krejzi
|
|
Ćwiczę OOBE od dawna ale chyba jest coś ze mną nie tak-robie wszystko co trzeba,nadchodzą wibracje,ten wspaniały szum,biały błysk,dreszcze na całym
ciele,czuje że lecę i nic ważę,czuje się zjednoczony z kosmosem.Cały czas białe i srebrne obrazy migają przed oczami.Odlot lepszy niż na jakichkolwiek używkach jakie próbowałem ale kurna w tym chodzi o wyjście z ciała a nie takie ******ły.Parę razy mi się udało ale nic nie widziałem i nie mogłem tego kontrolować.Dodam że rzadko mi się to udaje:ok.raz,dwa razy na miesiąc i muszę się położyć bardzo zmęczony.
|