Autor |
"OOBE oraz LD" |
|
ARDETHE
|
|
|
|
Izi-Krejzi
|
|
Podobno Nostradamus przepowiadał przyszłość dzięki umiejętności przenoszenia swojego ciała astralnego w czasie ale jak to robić świadomie i czy to prawda tylko Bóg jeden wie.Widziałem na filmie dokumentalnym że medytował nad jakąś miseczką z wodą i wprowadzał się przez to w trans.
Za to często wielu osobom (w tym mi) przytrafiają się w snach rzeczy i zdarzenia które później mają później miejsce w rzeczywistości.
Może wtedy ciało astralne nieświadomie przenosi się w czasie?
|
|
pajaki dwa
|
|
Za to często wielu osobom (w tym mi) przytrafiają się w snach rzeczy i zdarzenia które później mają później miejsce w rzeczywistości.
Powiedz mi kto to byl? Pewnie takie osoby jak Ty, ktore nie maja zielonego pojęcia o tym. (nie mam na celu urazenie kogo kolwiek)
Nad miseczką wódki to i ja moge z checia pomedytowac. |
 |
|
|
ARDETHE
|
|
|
|
Izi-Krejzi
|
|
ARDETHE-Nostradamus był żydem więc miał wrodzony spryt
pajaki dwa-zdarzyło mi się parę razy że coś mi się coś przyśniło a później widzę to w dzień jak dejavu czy jak to się tam nazywa.
Wielu ludzi też ma ostrzegawcze sny jak się ma zdarzyć nieszczęście:
np. mojej ciotce kiedyś przyśniło się że pokłóciła się z mężem i rzuciła obrączkę.Przez sen naprawdę ją zdjęła i rzuciła gdzieś.
Rano opowiedziała ten sen mężowi i synowi a w południe umarła na serce.
A obrączki którą rzuciła przez sen do tej pary nie znaleźli a minęło już półtora roku...
Na pewno też sami znacie wiele takich przypadków.
|
|
maly654
|
|
Jakiś czas temu trafiłem w necie na jakieś forum o LD właśnie. Chciałem spróbować ale jakoś do wieczora mi to wyleciało z głowy. teraz trafilem tu i mi sie cos przypomnialo. Mianowicie: Czesto mam takie sny w ktorych umieram... a dokladniej ktos mnie zabija. za kazdym razem jest to zupelnie inny sen, ktos inny w nim jest i z zupelnie roznych powodow chca mnie zabic. zawsze konczy sie tak ze juz nie mam wyjscia ani mozliwosci ucieczki przed smiercia np jak stoje w jakims kącie, a dwa metry dalej stoi facet z kusza i do mnie celuje. W tym momencie uswiadamiam sobie ze to jest sen i jak mnie zabija to sie obudze i bede normalnie zyl. Z tego co mi sie kojarzy to LD polega na uswiadomieniu sobie ze to sen i przejeciu kontroli nad nim (jak nie to niech mnie ktos poprawi). Czyli np: jak ten facet do mnie celuje z tej kuszy to moge sprawic ze np nie jest ona nabita, albo ktos przychodzi mi z odsiecza i zabija tego kolesia? Jezeli o to chodzi to mam problem bo nie potrafie nic zrobic, doslownie. Potrafie sie tylko poddac. Odwracam glowe albo zamykam oczy i czekam na strzal... |
 |
|
|
Kukułek
|
|
po pierwsze - za***isty temat
po drugie - za***iście, że ten "paraliż senny" ma ktoś oprócz mnie , jak pierwszy raz mnie to dosięgło, to myślałem, że zeświruję. leżałem, dusiłem się nie mogłem mówić tylko coś tam jęczałem jakieś "ej ratunku" (jednak okazało się, że nie bo dopiero potem się naprawdę obudziłem) miałem to często jak bakałem, teraz chyba w ogóle.
co do tego wstrząso-spadania to zdarza mi się często zwłaszcza jak np zasypiam na krześle (komicznie to wygląda podobno )
a to LD i OOBE czy jaktam, nie ciągnie mnie. raz, że jak mam jakiś za***isty sen to zawsze budzę się w****iony że to tylko sen a dwa, że doświadczenie "wyjścia z ciała" pewnie by mnie ztripowało (wystarczą mi bad tripy po jaraniu podobne)
tak dla śmichu dodam, że kiedyś opowiadałem kumplom jak to "zawsze jak śni mi się koszmar to później widzę takie czerwone światło przed oczami"
później skumałem, że jak podnoszę się nagle na łóżku to się dioda alarmu włącza i mnie wali po oczach  |
 |
|
|
pajaki dwa
|
|
to LD i OOBE czy jaktam, nie ciągnie mnie. raz, że jak mam jakiś za***isty sen to zawsze budzę się w****iony że to tylko sen a dwa
No i tutaj widze, ze nie wiesz co to LD  |
 |
|
|
Kukułek
|
|
przeczytałem cały temat i mam mniejwięcyjne pojęcie
ale to dalej tylko sen
poza tym ja wolę moje po******lone dzikie sny (a mam ich mnóstwo ze 3-4 co noc, tylko rzadko coś pamiętam) niż jakieś tam kontrolowane
przynajmniej doświadczam czegoś na co sam bym nie wpadł, jakbym film oglądał
Zmieniony przez - Kukułek w dniu 2008-08-16 15:06:40 |
 |
|
|
pajaki dwa
|
|
poza tym ja wolę moje po******lone dzikie sny (a mam ich mnóstwo ze 3-4 co noc, tylko rzadko coś pamiętam) niż jakieś tam kontrolowane
przynajmniej doświadczam czegoś na co sam bym nie wpadł, jakbym film oglądał
Nie wiesz co mowisz... ale jestes usprawiedliwiony. |
 |
|