Autor |
"OOBE oraz LD" |
|
jamciaa
|
|
miałem coś podobnego do paraliżu ale to było takie hmmm kontrolowane... tak jakby przeze mnie wymuszone np. leże na plecach i tak nagle łapie mnie takie coś pomiędzy spadaniem a takim ściskiem wielkim i strachem ... tak jakby cały pokój robił się coraz mniejszy jakby pęczniał czy cuś, a mi to sprawia zarazem strach i takie uczucie że chce więcej i wtedy najczęściej odchylam głowę w tył bo to pogłębia ten cały ścisk... tak przynajmniej myślę że robię bo z tego co pamiętam to zawsze zasypiam po tym  |
 |
|
|
NATASZ
|
|
ld dobre jest.. pamietam jak mialem jakis sen to zachwytu spuscilem sie przez sen
|
|
jamciaa
|
|
|
|
myNamE
|
|
a nie macie czasem takiego uczucia jak idziecie spac i patrzycie sobie po pokoju itd. i nagle to sie oddala jest blisko ale jak sie patrzy to jest daleko (czy jakos tak)często mi sie to zdarza nie wiecie o co w tym chodzi????????????
|
iMMenSe
|
|
OOBE praktykowalem raz sie mi udalo i zaluje tego:):)
fale wspomnień. Trance jest jak ocean uczuć - kiedy raz sie w nim zanurzysz - |
 |
|
|
APBT
|
|
Ja LD miałem bardzo często jak byłem mały ale z wiekiem jakoś mi przeszło. OOBE chciałbym spróbować lecz nie wychodzi, jedynie nie próbowałem metody z budzeniem się w nocy i powtórnym zasypianiem (nie chciało mi się wstawać ) |
 |
|
|
D4thHat
|
|
yeah ! dziś udało mi się pierwszy raz LD doświadczyć ! Za***ista sprawa :)
|
MadMan047
|
|
kogo przeleciałeś???
 |
|
|
zawadab
|
|
Praktykowałem LD, parę razy się udało ;). OOBE jeszcze nigdy. LD dobra zabawa ;). Dziwne jest to, że robiłem te wszystkie metody i zawsze jak już "odzykałem kontrolę nad snem" to się budziłem. Po jakimś czasie (około pół roku) poczytał po raz kolejny o LD, parę filmików, zasnąłem i od razu się udało bez budzenia. Świetna zabawa %)
e: btw. ta metoda z budzeniem się w nocy jest bardzo skuteczna
Zmieniony przez - zawadab w dniu 2009-04-23 21:56:44 |
 |
|
|
APBT
|
|
Jak nie zapomnę to spróbuję dzisiaj metodę z budzeniem się w nocy. Narobiliście mi ochoty na LD lub OOBE. |
 |
|