Autor |
"O czym z nia rozmawiac podczas 1 randki ???" |
|
Matrix89
|
|
Wysłana - 4 czerwiec 2006 21:59 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam pytanko zwiazku ztym ze jestm nieśmiały mam trudności z doborem temetów do rozmów. Jutro ma randke z dziewczyna i nie wiem o czym z nia mam gadac najbardzioej obawiam sie tego ze zapadnie błoga cisza ;/;/.... Chciał bym ja czyms zainteresowac zeby poprostu miło spedzic ten czas ale zeby zawsze był jakis temat do rozmowy... dziewczyny za bardzo nieznam ... dla nektórych to głupie to o co pytam no ale licze na pomoc podsuncie jakies ciekawe pomysły. O czym wy gadacie z dziewczynami na randkach ????
 |
|
|
Maciej_TBS
|
Naczelny koks
|
|
o wszystkim
jak nie wiesz o czym gadać to odrazu daj sobie spokój
oraz było już xxxxx takich tematów
tak, więc zamykam temat !!
|
|
Matrix89
|
|
jakos nie moge znalezć ??? mam kilka tematów za pasem ale boje sie ze zbyt szybko sie zakoncza ;/;/
|
knuj
|
|
e tam nic głupiego, wiekszosc ma takie problemy. najlepiej zrob sobie liste serio (moze brzmi kretynsko ale faktycznie działa, skoro ma byc to pierwsza randka nie sparalizuje cie)tematow jakies anegdotki z zycia co tam wyrabiałes z kumplami tylko bez przesadyzmu zeby dziewcze ni uciekło, pytaj ja i słuchaj odrazu dostaniesz punkty marszcz brwi i czoło i udawaj zainteresowania (no chyba ze nei bedzie trza)bezpiecznie o tym co jest w telewizji nie wiem jakas polityka taniec z gwiazdami***** wie co (co lubisz) |
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
greku_806
|
moto.ifd
|
|
|
|
niwix
|
Kłapouchy
|
|
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Greku masz soga od mnie, a autorowi polecam poczytać ten temat co podesłałam
|
|
greku_806
|
moto.ifd
|
|
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
Roni_IFK
|
|
A ja o przyszłości rozmawiam... planach na przyszłość, podróżach, wszystko z delikatnym podtekstem |
 |
|