2/6, długa droga przed tobą _______________________________ woroczu, wybieram cie!
heh, chyba nie jestem taki ostatni, nie trafiam trochę w tempo i puste struny się odzywają, ale zauważ że podciągnięcia poprawiłem zresztą to chyba słaby pomysł cokolwiek swojego wrzucać na inso ;d _______________________________ [http://www.w201w124.com/forum/] - zapraszam
wcale cię nie pojechałem pracuj dalej nie można zostać wirtuozem gitary po roku szarpania _______________________________ woroczu, wybieram cie!
4/10
3/6 _______________________________ woroczu, wybieram cie!
8/10 _______________________________ m,,m
Psycho, możesz zawsze założyć oddzielny temat ze swoją "twórczością". Nagraj coś z podkładem _______________________________ Life may be seen as a virus infecting the perfect organism of death.
z nuskulu propsuje chyba tylko XV, cala reszta jakos mi nie podchodzi; daje 6, bo nie wylaczylem po pierwszych 30tu sekundach bedzie beng )))))))))) _______________________________ "A riczer to jest riczer. To osoba dażona na magazynie dużym szacunkiem." ~ulti, 2k18
sowa zawsze na propsie 10/10 _______________________________ Jedyny znawca filmowy na forum.
10/10