Moja siostra zawsze zazdro¶ci³a mi d³ugich i czarnych rzês. Pomys³a³am, ¿eby kupiæ jej pod choinkê od¿ywkê do rzês. Niestety sama takich produktów nie u¿ywam, dlatego chcia³abym zapytaæ Was dziewczyny o opinie. U¿ywacie takich produktów? Co mog³yby¶cie poleciæ.
Znalaz³am dwie propozycje najczê¶ciej polecane:
1) Od¿ywka do rzês Revitalash . Niestety cena to oko³o 300z³. Troszkê za du¿o jak dla mnie na prezent dla jednej osoby, bo jeszcze muszê kupiæ co¶ rodzicom i bratu.
Znalaz³am troszkê tañszy odpowiednik.
2) Od¿ywka do Rzês Realash. Cena ni¿sza, bo 169 z³ za pakiet podstawowy. U¿ywa³a mo¿e która¶ z was t± od¿ywkê? Gdzie j± kupi³y¶cie - na allegro czy na stronie producenta? Moja kole¿anka kupi³a tutaj: [track.realash.pl/product/Realash/?pid=144&uid=10992] . Dopiero zaczê³a u¿ywaæ, wiêc czekamy na efekty.
Zmieniony przez - malami123x w dniu 2013-12-09 18:19:57
Du¿o opinii pozytywnych jest o tej od¿ywce Realash, wiêc mo¿e i dzia³aj±. W sumie póki samemu siê nie spróbuje, to ciê¿ko w nie uwierzyæ. A wy dziewczyny jakich od¿ywek u¿ywacie? ¦wiêta siê zbli¿aj±, wiêc bêdzie trzeba siê na co¶ zdecydowaæ. :)
A mnie ¿adna normalna od¿ywka nie pomog³a. Pomóg³ mi... p³yn do demakija¿u evree.. ma w³asciwo¶ci od¿ywki do rzês i tylko on mi tak pomóg³. rzêsy s± naprawdê gêstsze i d³u¿sze ;)
KopecJula
Wys³ana - 3 kwiecieñ 2017 10:50 Usuniêta przez -w-i-k-i- za naruszenie Pkt7 regulaminu forum.