Moja siostra zawsze zazdrościła mi długich i czarnych rzęs. Pomysłałam, żeby kupić jej pod choinkę odżywkę do rzęs. Niestety sama takich produktów nie używam, dlatego chciałabym zapytać Was dziewczyny o opinie. Używacie takich produktów? Co mogłybyście polecić.
Znalazłam dwie propozycje najczęściej polecane:
1) Odżywka do rzęs Revitalash . Niestety cena to około 300zł. Troszkę za dużo jak dla mnie na prezent dla jednej osoby, bo jeszcze muszę kupić coś rodzicom i bratu.
Znalazłam troszkę tańszy odpowiednik.
2) Odżywka do Rzęs Realash. Cena niższa, bo 169 zł za pakiet podstawowy. Używała może któraś z was tą odżywkę? Gdzie ją kupiłyście - na allegro czy na stronie producenta? Moja koleżanka kupiła tutaj: [track.realash.pl/product/Realash/?pid=144&uid=10992] . Dopiero zaczęła używać, więc czekamy na efekty.
Zmieniony przez - malami123x w dniu 2013-12-09 18:19:57
Dużo opinii pozytywnych jest o tej odżywce Realash, więc może i działają. W sumie póki samemu się nie spróbuje, to ciężko w nie uwierzyć. A wy dziewczyny jakich odżywek używacie? Święta się zbliżają, więc będzie trzeba się na coś zdecydować. :)
A mnie żadna normalna odżywka nie pomogła. Pomógł mi... płyn do demakijażu evree.. ma własciwości odżywki do rzęs i tylko on mi tak pomógł. rzęsy są naprawdę gęstsze i dłuższe ;)
KopecJula
Wysłana - 3 kwiecień 2017 10:50 Usunięta przez -w-i-k-i- za naruszenie Pkt7 regulaminu forum.