Autor |
"Odbijanie?" |
|
Xaero85
|
|
K3dzior działasz mniej więcej na takiej zasadzie: "Ktoś skopał mnie na ulicy więc ja też skopie kogoś innego". No ale cóż, niektórzy już tacy są. |
Znawca -
 |
|
|
rafee
|
|
oj dzieci dzieci. Dorosniecie, poznacie zycie i juz nie bedziecie tacy szlachetni. Zycie to nie je bajka. Ilu ja znam zatwardzialych konserwatystow, ktorzy twierdzili, ze nigdy koledze, znajomemu czy nawet w ogole nieznanemu chlopakowi nie odbiliby szmuli, a konczylo sie "odbiciem".
Bardzo czesto jest tak, ze facet nawet nie wie kiedy, a juz jest zaduzony w dziewczynie po uszy. Rozumieja sie jakby sie znali od zawsze i tylko wystarcza choc troche sprzyjajace warunki a konczy sie groznie
|
|
red78
|
|
ziutek43:ale on ja posuwal wczesniej niz Ty, a to ze szedl chodnikiem nic nie znaczy
|
|
macpryw
|
|
wczoraj zdefiniowalismy nasze stosunki ostatecznie
powiedziala ze chce byc z tamtym chlopakiemn ale z nim sie spotyka tylko w weekendy to my mozemy byc kochankami w tygodniu ,bo w tygodniu tez ma ochote na seks hehe
od pon do piatku bedziemy sie ruchac a tamten pewnie ja pokocha jakos w weekend.I nawet tak mi pasuje , bez angazowania z mojej strony,ona tylko sie pytala czy da sie tak bez angazowania ja mysle ze da ,mam nadzieje przynajmniej z mojej strony
takie sa kobiety na swiecie wiec moze milosc to jzu przeminela hehe
|
kptNemo
|
|
zgadzam sie w pelni z rafee. wystarczy moment i juz jestes zaduzony i co? nawet nie sprobojesz bo ona jest zajeta? a pozniej cale zycie bedziesz sobie plul w twarz przed lustrem bo ominela cie milosc zycia (dzien swira ). sprobowac zawsze warto i nie mowie tu o zaciagnieciu do luzka zajetej dziewczyny w ramach zaliczenia, ale powazniejszym zwiazku.
macpryw - ile ty masz czlowieku lat? nie zycze ci zeby kiedys tobie "milosc twojego zycia" tak zrobila. ja juz przez cos takiego przeszedlem i wierz mi: dobrze ze nigdy nie dowiedzialem sie kim byl ten gosc bo bym na dzien dzisiejszy siedzial w pierdlu za zabojstwo w afekcie. faceci wykarzcie troche wyzszosci i pokazcie tym zdeprawowanym laskom, ze myslicie czasmi glowa, nie f.i.u.t.e.m. ja rozumiem ze niektorzy wpadaja w desperacje i biora sie za wszystko co chce, ale przez to wlasnie laski sie z nas tak nabijaja i wykorzystuja to, ze na sama mysl o seksie sie slinimy. |
 |
|
|
Raptor10
|
|
rafee ja np byłem juz nie raz zaduzony w panience kumpla w sumie w jednej jeszcze jestem i co jakoś potrafie sie opanować , a do osobników takich ktorzy potrafia z***ać dobry udany związek jestem pierwszy zeby im na***ać
|
|
rafee
|
|
do czasu raptor
|
|
ziutek43
|
Bukmacher
|
|
do reda... on jej nie posowal wczesniej !! hahaha.... |
 |
|
|
sobih
|
|
|
|
macpryw
|
|
nemo ja to wogole nierozumiem o co ci chodzi.. z jednej strony piszesz zeby pozniej sobie nie pluc w twarz ze sie czegos nie spróbowalo a z drugiej radzisz mi zebym zostawil ta panienke kiedy moge sobie pouzywac...
poza tym jej sie z tym typem psuje od jakiegos czasu,raz jest klepiej raz gorzej,ja moge sam sie nie angazowac i poruchac sobie fajna panne.Jezeli ona sie zaangazuje to zobaczymy jak bedzie.
Przeciez to zawsze jakas przygoda a wogole ten watek z morderstwem w afekcie to nic nie wiem
o to ze tmten mi cos zrobi to wogole sie nei boje