Autor |
"Odbijanie dziewczyny" |
|
Prikrasnyj
|
|
Wysłana - 23 maj 2006 22:53 | zgłoś naruszenie regulaminu
Tak sie zastanawiam. U mnie na roku jest jedna ładna dziewczyna. Pierwsze lody złamałem ostatnio, jak będac lekko pijany wyskoczyłem jej z recytowaniem wierszy, klęcząc przed nią, komplementowaniem i grozbami (takimi na pół serio) że pójde do zakonu jak mi da kosza (już wczesniej łapałem jej wzrok i wymieniałem z nią pozdrowienia i uśmiechy). Jak juz powiedziałem byłem troche pijany (wtedy zdarza mi sie mówić wierszem) ale ona nie przyjęła tego źle, tylko tym sie zasłaniała że ma chłopaka. On ponoc jest tez z mojego roku. Dzisiaj udało mi sie ją naciagnąć na spacer, nie nudziła sie i było widać, że nie przeszkadza jej moje towarzystwo. Ale nie chciała iść do kina ze mną, ani umówić sie na własciwą randke. No coż, uśmiechnęła sie do mnie o jeden raz za dużo, wiec juz nie popuszcze. Zastanawiam sie czy ktoś z was ma moze jakies pomysły jak można dokładnie sprawdzić czego ona odemnie chce? Bo na moje propozycje azeby spotkać sie gdzieś na poczatku zareagowałą odmownie, ale bardzo delikatnie, aby w końcu zaproponować spacer.
Ma ktoś z was jakieś sprawdzone sposoby obijania kobiet? Nie chce użyc siły wobec jej chłopaka.
Czy uzyc przekupsta i próbować ją przekonać drobnymi prezentami, ciągłymi bilecikami, od czasu do czasu kwiatem i ciągłymi pytaniami co robi wieczorem?
Sprawa jest troszke skomplikowana, bo ona jest z mojego roku, a nie chce żeby rok żył tym romansem (nie chce sie chwalić ale jestem kojarzoną postacią na moim semestrze).
Takie rozbijanie związków jest dla mnie czymś nowym, ale ona mi sie cholernia podoba no i myśle, że zgodzicie sie, że skoro nie jest zaręczona jeszcze to to żadne przestępstwo.
| |
|
 |
|
|
Andromedaa
|
|
sprawdzone sposoby obijania kobiet
Nie chce użyc siły wobec jej chłopaka
nie chce sie chwalić ale jestem kojarzoną postacią na moim semestrze
Litości Nie dość, że chcesz się pakować komuś w związek to masz jeszcze na Swój temat niezłe mniemanie.
|
Ekspert -
 |
|
|
wioluś
|
|
|
|
Maciej_TBS
|
Naczelny koks
|
|
Chciałbym, żeby jej chłopakiem okazał się jakiś wieeeelki s****iel i Ci konkretnie w******lił <yes>
Przez takich cwaniaczków jak Ty rozpadają się związki, później ona Tobie znudzi się po miesiący, a jej zostanie*****
Choć z drugiej strony rozpatrując to i takiej dobrze <yes> tylko tamten chłopaszek ma prz***ane
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
Maciej_TBS
|
Naczelny koks
|
|
wie lepiej bo to stary podrywacz jest LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
Jaronir
|
|
|
|
P4tr1ck
|
|
Sory koleś ale ja trace szacunek do takich typów co innym kobiety odbijają. Mam nadzieję że jej facet Ci wytłumaczy że mas zsie od niej odczepić
 |
|
|
Emily_Base
|
|
ech szkoda gadac... pomysl jakby Tobie bylo milo jakby Ci ktos panienke odbijal i wlazil z butami do Twojego zwiazku, cudze panny wyrywac, wez sie chlopie ogarnij... |
 |
|
|
Maciej_TBS
|
Naczelny koks
|
|
Nie chce użyc siły wobec jej chłopaka on tam takim tekstem walnął ???
ahahhahahahahahhahahahahaahahahhahahahahahahahah nawet nie widziałem
ahahahhahahahahahahhahah ja obstawiam, że to prowokacja na bank <yes>
a jak nie to looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
nie wiem jak inaczej wyrazić mój śmiech, żeby był adekwatny do tego co obecnie stało się ze mną w pokoju ahhahaha
|