FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6442 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Odnośnie tematu pind męskich. 
[powiadom znajomego]    
Autor "Odnośnie tematu pind męskich."   

Xaero85
 Wysłana - 16 luty 2008 16:04        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

"Jeszcze hardkorek na koniec <autentyczna sytuacja a raczej tragedia>
facet trenuje na siłowni, kawał byka, mięśnie twarde, imponujące nawet innym facetom, a w środku galaretaWyobraźcie sobie kolesia, który pół roku chodzi z 25-letnią babką i jej nie puka, nawet nie probuje bo ona mu na początku wcisnęła kit, ze jest dziewicą były amant tejże laski po jakims czasie kiwa palcem i rzuca ona owego byka-cipę dla innego

--- nie potrafię tego skomentować bo to jest spiz dowacenie maksymalne już chyba"

To są słowa Sweet69, które mnie zaciekawiły i myślę, że jest to dobry wątek na nowy temat. Wielokrotnie słyszałem jak laski mówiły, że facet jest świnia, że zalezy mu tylko na jednym a tu się okazuje, że jak facet słucha dziewczyny, dba o jej przekonania, czeka na to, aż będzie gotowa, to jest pipa. Powiedz mi w takim razie, co powinien zrobić facet jak mu laska powie, że jest dziewicą, nie jest gotowa i pomimo starań faceta sytuacja się nie zmienia. Oto możliwe warianty, w przypadku wyboru któregokolwiek z nich, facet będzie albo nieczułym chamem albo pipą:
1. Rzuci ją- jeśli się okaże, że ona rzeczywiście jest dziewicą, to wtedy będzie draniem, palantem, któremu zależało tylko na jednym.
2. Zostanie z nią- wtedy będzie pipą jeśli się okaże, że to nie jest dziewica.

Co w takim razie on ma zrobić? Dziewic po 20-stce nie brakuje, powodów jest mnóstwo, więc jak ten facet miał się zachować?

Znawca -

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wysłana - 16 luty 2008 16:09      [zgłoszenie naruszenia]

Że gość kawał chłopa, taki maczo, plejboj, a jakieś siksy nie wyd.ymał po pół roku bo mu głupot nawciskała, omamiła jego... kminisz ?

Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2008-02-16 16:14:17

"Atak kosmitów to nic w porównaniu z atakiem głupoty"
Moon

Ekspert -

Xaero85
 Wysłana - 16 luty 2008 16:14      [zgłoszenie naruszenia]

No a jak miał to zrobić, skoro ona nie chciała mu dać? Pewnie próbował, ale z jakiejś przyczyny ona go nie chciała wmawiając mu, że jest dziewicą. Sytuacja bez wyjścia.

Zmieniony przez - Xaero85 w dniu 2008-02-16 16:15:04

Znawca -

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wysłana - 16 luty 2008 16:18      [zgłoszenie naruszenia]

No właśnie gość nie poru.chał bo był cipą... cały sens tego

Moon

Ekspert -

danro
 Wysłana - 16 luty 2008 16:20      [zgłoszenie naruszenia]

nie znamy dokładnie sytuacji, którą opisała sweet, ale xaero ma poniekąd rację.

Superbia In Proelia

Specjalista -

danro
 Wysłana - 16 luty 2008 16:22      [zgłoszenie naruszenia]

byłby ci.pa, gdyby ona mu chciała dać, a on by nie chciał. ale skoro on nalegał, a ona wciskała ciemnotę o dziewictwie i braku gotowości, to co? miał ją zgwałcić?

Zmieniony przez - danro w dniu 2008-02-16 16:22:29

Superbia In Proelia

Specjalista -

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wysłana - 16 luty 2008 16:22      [zgłoszenie naruszenia]

1. Rzuci ją- jeśli się okaże, że ona rzeczywiście jest dziewicą, to wtedy będzie draniem , palantem , któremu zależało tylko na jednym.

Ale nie pindą..

Jak pisze danro w pierwszej wypowiedzi, to są tylko nasze domniemania, bo nie znamy "całej tej opowieści"

Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2008-02-16 16:23:44

Moon

Ekspert -

Xaero85
 Wysłana - 16 luty 2008 16:23      [zgłoszenie naruszenia]

"No właśnie gość nie poru.chał bo był cipą... cały sens tego"

A skąd wiesz, że rzeczywiście nią był? Skoro tyle na nią czekał, to mu na niej naprawdę musiało zależeć, a czy to jest oznaka tego, że jest cipą?
Dla mnie to jest jedna wielka paranoja, co by facet nie robił, to zawsze będzie źle. Jak jest dobry, liczy się z uczuciami kobiety, liczy się z jej zdaniem, to jest pipa, a jak jest twardy, stanowczy, to jest cham, pustak i prostak...

Znawca -

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wysłana - 16 luty 2008 16:27      [zgłoszenie naruszenia]

Skoro tyle na nią czekał, to mu na niej naprawdę musiało zależeć, a czy to jest oznaka tego, że jest cipą?

To oznaka, że nie jest cipą..

Nie wiem, może Sweet chodziło o:
nawet nie probuje bo ona mu na początku wcisnęła kit,

Musisz być dobry, liczyć się z jej uczuciami, zarazem być twardy i stanowczy...

Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2008-02-16 16:30:38

Moon

Ekspert -

edieekoks
 Wysłana - 16 luty 2008 16:31      [zgłoszenie naruszenia]

słuchaj bab daleko zajdziesz

danro
 Wysłana - 16 luty 2008 16:31      [zgłoszenie naruszenia]

Dla mnie to jest jedna wielka paranoja, co by facet nie robił, to zawsze będzie źle

nie zawsze, ale w wielu przypadkach tak właśnie jest. mój brachol kiedyś chodził z laską, która z nim zerwała, ponieważ "on był dla niej za dobry". na własne uszy słyszałem jak laska mu powiedziała, że "ona szuka faceta, który jak będzie trzeba to walnie ją w ryj od czasu do czasu". czasem trudno wyczuć co dziewczynie we łbie siedzi.

Superbia In Proelia

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 8 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Odnośnie tematu pind męskich.

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8