Autor |
"Odstawiam papierosy" |
|
LordOfLife
|
|
Wysłana - 20 wrzesień 2012 19:17 | zgłoś naruszenie regulaminu
W najbliższą sobotę minie 31 dni od kiedy wypaliłem ostatniego papierosa. Niestety po niespełna 4 tygodniach nadal czuję ,,ssanie". Wypijam 5-6 mocnych kaw na dobę ale niewiele pomagają zwalczyć to uczucie...Palić regularnie zacząłem 3lata temu. Paczka starczała na 3dni. W zeszłym mieiący nie wystarczała na dwa...Postanowiłem przystopować i z dnia na dzień Przestałem palić. Nie spodziewałem się, że będzie tak trudno...
| |
|
 |
|
|
MrMojo
|
|
Powodzenia w walce. Malcolm X napisał w swojej autobiografii, że łatwiej jest rzucić heroinę niż papierosy
|
LordOfLife
|
|
Coś w tym jest:) Dziś już widzę jedno, jakie kwoty wydawałem na przepał i co mogę za nie kupić. Stwierdzić muszę, że to cholernie kosztowna przyjemność... |
 |
|
|
Ventinari
|
|
Nie rozumiem samego "ssania", bo nie palę, ale życzę powodzenia w związku z tym, że zastosowałeś takie metody. |
 |
|
|
LordOfLife
|
|
Czasem jak wypijesz piwo, masz ochotę na kolejne. Innym razem zjesz coś słodkiego i masz ochotę na więcej. Masz dobryt dzień do picia, przechylisz banie i wejdzie, masz więc chęć na kolejną. Inaczej wytłumaczyć nie potrafię;p |
 |
|
|
Heisen
|
|
Może jakiś sport? Albo jakieś hobby żebyś mógł zająć myśli.
|
|
LordOfLife
|
|
Gdy wracam z pracy to taki ztyrany jestem, że chyba tylko szachy by przeszły a i to nie bardzo ;p najgorzej jest zaraz po przebudzeniu i w sytuacjach gdy ktoś pali obok. |
 |
|
|
banquet
|
|
Dlaczego rzucasz? Co Cię do tego przekonało? |
Znawca -
 |
|
|
LordOfLife