Poza pisaniem bajek i udawaniem nieistniejących postaci niestety osobnik ten zajmuje się bardziej niefajną działalnością, stąd ten temat.
Uprzejmie ostrzega się użytkowników przed podawaniem nieznanym użytkownikom forum piszącym za pomocą powiadomek jakichkolwiek Swoich danych osobowych.
Również ostrzega się przed dziwnymi propozycjami "załatwienia pracy za granicą" przychodzącymi w ten sam sposób, "propozycjami jakichś wspólnych biznesów" czy "próbami wciągania w nielegalną działalność".
Ponieważ możemy mieć do czynienia z próbą robienia kogoś w bambuko na pieniądze to zaleca się daleko idący zdrowy rozsądek w przypadku dostawania z forum dziwnych powiadomek od nieznanych lub słabo znanych userów.
Najlepiej zgłaszać takie przypadki do moderacji, a same powiadomki i pytania - ignorować.
Tyle ogłoszeń duszpasterskich, temat jak nabije trochę wyświetleń w hyde przeniosę do administracji.
Bo inni to by w dupie to mieli raczej.
sog miał być ale nie wszet
Spoko, szczęśliwie rzadko mamy takie przypadki i pomijając jakieś kretyńskie wyskoki ( "akcja Kremuś" ) to jest to całkiem przyjazna społeczność internetowa. No o ile ktoś ma grubą skórę na specyficzne poczucie humoru.
Tutaj informuję, bo niestety ten klient wrócił ( ostatni nick - JoseMose ) i mamy 100% pewności że rozsyła znowu userom jakieś kretyńskie powiadomki.
Poprzednim razem pod nickiem "arminasot" sugerował że może pomóc w załatwieniu pracy za granicą, wcześniej pod nickiem "Qniczynka" coś sugerował chyba że może taniej sprowadzać towar z USA i sugerował biznesy.
Będzie wypalany z forum rozgrzanym do białości żelazem
Stąd ostrzeżenie, natomiast co do zasady rzadko mamy takie akcje i je aktywnie - jak widać - tępimy.