Dzisiaj dostałem bana na nicku: smutasny za temat
[http://www.insomnia.pl/BAN_dla_VLAD%2EIV-t210844.html]
Przyznaje weszło mi kilka sogów, ale to tak po dobroci.
Obiecuje, ze nie bede juz wiecej wyłudzał soga.
Pierwszy raz sie taka sytuacja przytrafiła i dlatego prosiłbym o pozytywny dla mnie finał
Jeszcze jak wczoraj inso nie działała to miałem czas na przemyslenie bo wiedziałem co sie mogło stać.
Na ile dostałem bana.?
ja tez prosiłbym o unbana, bardzo tego zaluje Raz od niepamieitnych czasow wszedlem do piasownicy napisalem dwa posty i bana dostałem A mowila mama zeby nie bawic sie w piaskownicy
"mam humor to dam
ale i tak choj nie chcial wejsc. " po pierwrsze pisałem to w nocy, w stanie nietrzezwmy, a po drugie sogarni nie robiłem bo sog nie wszedł"
p.picollo
Zmieniony przez - totalmax w dniu 2007-02-20 12:40:55
Tłumaczenie że zrobiło się to po pijaku jest śmieszne. Dobrze wiecie że wyłudzanie sogów jest niezgodne z regulaminem a co za tym idzie zachowanie takie, zostaje nagradzane blokadą. jak na kimś wy***iesz dziesionę po pijaku to tylko gorzej dla ciebie i też nikt nie patrzy że zrobiłeś to po pijaku. <--- przykład taki, z każdym innym wykroczeniem jest podobnie
Kolejne tłumaczenie że pierwszy raz wszedłem do piaskownicy i od razu ban - wiele osób tam siedzi, pisze z głową i banów nie dostają.
ale i tak choj nie chcial wejsc
i co w związku z powyższym ?? jak nie wszedł to się nie liczy ??
Sami wiedzieliście czym takie zachowanie się kończy.
Zmieniony przez - Maciej_TBS w dniu 2007-02-20 13:30:22
Ale to nie było wyłudzanie sogów. A "sogarnia" polega chyba na tym, że ty dajesz komuś soga i ktoś tobie oddaje? A czy ja gdzieś napisałem, że odbijać mi sogi? Wydaje mi się, że nie. Jak wiadomo po alko człowiekowi się humor poprawia (może innym nie, ale mi tak) napisze dwa słowa za dużo, da komuś jednego soga który i tak pewnie nie wszedł i zaraz ban.
Jeśli to taki np. na 48h to się zgodze, zrobiłem źle to niech troszkę po cierpie. Wszedłem tam bo w temacie było " BAN dla VLAD.IV " znam go z motoryzacji i chciałem zobaczyć o co biega.
A jeśli sog nie wszedł to się chyba nie liczy?!
Nie będę cię tu prosił Bog wie jak bardzo Ale jeśli możesz to ściągnij bana (pewnie możesz tylko nie chcesz) bo z tamtym kontem się już związałem.
p.picollo
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - totalmax w dniu 2007-02-20 14:45:11
Dosładnie picolo sog Żartuje już nikomu nie dam soga bo to widze surowo zabronione. Dałem jednego soga za fajną wypowiedź i gość mi odbił a tu zaraz ban? za co pytam... Też sie bardzo z tamtym kontem związałem i jak bym musiał drugie robić od początku 250 sogów no to przepraszam bardzo jeżeli was zbawi ten ban prosze bardzo ale bądźcie wyrozumiali.Chyba też nie chcielibyście starcić w miare dobrego konta...
Przepraszam wszystkich jak ich obraziłem jakoś czy co ale odbanujcie mi konto