FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 1434 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | MODA I URODA
Okulary 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Okulary"   

listek20
 Wysłana - 3 marzec 2010 15:39        | zgłoś naruszenie regulaminu

Głupia sprawa wyskoczyła , byłem wczoraj u okulisty i wyszło ze mam po -0,75. Kontaktów mam nie nosić, a okulary zalecane do jazdy autem i wtedy kiedy ogolnie bede tego potrzebował. Wiec zastanawiam sie nad kupnem, twarz mam raczej okrągłą i żadne przeciwsłoneczne mi nie pasują a co dopiero zwykłe. Zastanawiam sie tez nad szkłami które w słońcu robią sie przeciwsłoneczne i ciemnieją. Ale ogolnie prosiłbym o pomoc w wyborze oprawek. Co teraz sie nosi ? Tylko zeby to nie wyglądało emo elo i nie było w szachownice alo nie były białe ale też nie zwyłe metalowe okrągłe No i jak juz nosić okulary to jakies firmowe bym wolał. jakies propozycje ? Sorry ze nie daje nic od siebie ale nigdy nie lubiłem okularów i wszystkie zawsze mi sie wydawały chvjowe, wiec po czesci zdał bym sie na was

Znawca -

Phoenix89
 Wysłana - 3 marzec 2010 15:48      [zgłoszenie naruszenia]

Możesz przejrzeć RayBany tylko nie Wayfarer'y , bo teraz wszyscy w nich chodzą ( emo elo też )

sumzwonsami
 Wysłana - 3 marzec 2010 16:03      [zgłoszenie naruszenia]

Najlepiej przejrzyj sobie dostępne modele u optyka i wybierz co ci będzie najlepiej pasować.

Ogólnie modne są teraz grubsze oprawki.

listek20
 Wysłana - 3 marzec 2010 16:03      [zgłoszenie naruszenia]

Nie no broń boże nie chce okularów typu Nerds

Znawca -

MoonDancer
 Wysłana - 3 marzec 2010 16:24      [zgłoszenie naruszenia]

hmm akurat wiem o tym troche, bo sam nosze okulary juz jakies 11 lat:P
jak wspomniales okularki typu nerd moze niezbyt fajne, ale jesli chodzi o mode to modne, teraz moda podaza w kierunku grubszych oprawek , niekoniecznie nerdow
Dominuja czarne, granatowe i grafitowe kolory. Tyle z mojej strony, jak cos znajde to ci linka wysle
Jesli chodzi o markowe okulary a nie markowe, ja tam z wlasnych doswiadczen wiem ze jesli szanujesz szkla i oprawki( czytaj nie rzucasz, nie szarpiesz i nie sciagasz koszuli np przez glowe jak masz je na nosie) to kazde beda Ci sluzyly a sluzyly.... Sam nie mam jakis z czolowych firm a sa w idealnym stanie po roku.

rafmod
 Wysłana - 3 marzec 2010 16:49      [zgłoszenie naruszenia]

moze takie oksy?

What is fashion ?

listek20
 Wysłana - 3 marzec 2010 18:28      [zgłoszenie naruszenia]

ja mam polską chłopsko-buraczaną twarz i jakoś nie wydaje mi sie żeby one mi pasowały, ale na tym typie nie wygląda to zle.

A markowe muszą być, nie jakies D&G czy cos ale fajnie jak by napis RayB albo Police był

Sogi oczywiscie idą do wszystkich

Zmieniony przez - listek20 w dniu 2010-03-03 18:28:26

Znawca -

DjRafi
 Wysłana - 3 marzec 2010 18:49      [zgłoszenie naruszenia]

ja mam polską chłopsko-buraczaną twarz - fajnie jak by napis RayB albo Police był Jedno drugie wyklucza

Zmieniony przez - DjRafi w dniu 2010-03-03 18:53:06

quixey
 Wysłana - 3 marzec 2010 18:56      [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.logo24.pl/Logo24/1,86375,7077434,Swiezym_okiem.html]

Ő}]oŰĆśčs ô?LU¤śO"�ߢŰ˝�í

Znawca -

listek20
 Wysłana - 3 marzec 2010 19:20      [zgłoszenie naruszenia]

dzieki quixey, dobra w sobote podjade do vision express i popatrze co tam mają, ale szczerze mowiac zawsze myslalem ze za RB wiecej sobie krzycza, jak kiedys na przeciwsloneczne patrzylem to ponad kafla za ładne trzeba było dać

Znawca -

dejvson
 Wysłana - 3 marzec 2010 22:12      [zgłoszenie naruszenia]

oprawki hmm... diesel ! sprawdź na allegro

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Okulary

Strony: 1 2 3 4

Warto przeczytać: fryzura dla pucołowatej | Kolory ubrań sprawiające że... | C&A | kuleczki na bluzie | Twój ulubiony styl u mężczyzn/kobiet. | Złota biżuteria dla mężczyzn | Jakie jeansy mają najgrubszy i najwytrzymalszy materiał?? | co sadzicie o tych jeansach?? | Czy solarium to sposob na czerwony nos?? | Nike SB Dunk | oOdbarwienia na spodniach | Dlaczego tak jest i jak to wyrównać? | Koszulka na bluze | Kurtki/płaszcze na zime _ FOR MAN | Tajm - ubieramy tajma :) mega post | Czy jestem zbyt wymagajacy?

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL