Głupia sprawa wyskoczyła , byłem wczoraj u okulisty i wyszło ze mam po -0,75. Kontaktów mam nie nosić, a okulary zalecane do jazdy autem i wtedy kiedy ogolnie bede tego potrzebował. Wiec zastanawiam sie nad kupnem, twarz mam raczej okrągłą i żadne przeciwsłoneczne mi nie pasują a co dopiero zwykłe. Zastanawiam sie tez nad szkłami które w słońcu robią sie przeciwsłoneczne i ciemnieją. Ale ogolnie prosiłbym o pomoc w wyborze oprawek. Co teraz sie nosi ? Tylko zeby to nie wyglądało emo elo i nie było w szachownice alo nie były białe ale też nie zwyłe metalowe okrągłe No i jak juz nosić okulary to jakies firmowe bym wolał. jakies propozycje ? Sorry ze nie daje nic od siebie ale nigdy nie lubiłem okularów i wszystkie zawsze mi sie wydawały chvjowe, wiec po czesci zdał bym sie na was
hmm akurat wiem o tym troche, bo sam nosze okulary juz jakies 11 lat:P
jak wspomniales okularki typu nerd moze niezbyt fajne, ale jesli chodzi o mode to modne, teraz moda podaza w kierunku grubszych oprawek , niekoniecznie nerdow
Dominuja czarne, granatowe i grafitowe kolory. Tyle z mojej strony, jak cos znajde to ci linka wysle
Jesli chodzi o markowe okulary a nie markowe, ja tam z wlasnych doswiadczen wiem ze jesli szanujesz szkla i oprawki( czytaj nie rzucasz, nie szarpiesz i nie sciagasz koszuli np przez glowe jak masz je na nosie) to kazde beda Ci sluzyly a sluzyly.... Sam nie mam jakis z czolowych firm a sa w idealnym stanie po roku.
dzieki quixey, dobra w sobote podjade do vision express i popatrze co tam mają, ale szczerze mowiac zawsze myslalem ze za RB wiecej sobie krzycza, jak kiedys na przeciwsloneczne patrzylem to ponad kafla za ładne trzeba było dać