Autor |
"Okulary przeciwsłoneczne" |
|
Nicci
|
|

jeszcze H&M, 49,90 zl
Noctua Summe Farmosa Parvula
|
Ekspert -
 |
|
|
holivoda
|
|
ja wczoraj kupiłam cudne okulary. dokładnie taki model jaki można zobaczyć na wybiegach u chanel w tym sezonie. mała rzecz a cieszy. nigdy nie mogę powstrzymać się przed kupnem nowych sunglasses i torebek XD, chociaż analizując zawartość garderoby, to powinnam trochę zmienić proporcje.:) |
 |
|
|
KamilBTM
|
|
Okulary z Diverse za 50zł będą zdrowe dla oczu? Są na nich naklejki "100% eye protection", ale wiecie... Potrzebuję je głównie do samochodu, a spodobały mi się.
up
Zmieniony przez - KamilBTM w dniu 2008-03-03 14:01:53 |
Znawca -
 |
|
|
Godwill
|
|
Z diversa miałem już 2 pary i wg mnie są dobre... Oczy nie bolą jak dłużej sie je ponosi więc jest ok :)
|
kiler500
|
|
|
|
asian_ass
|
|
|
|
booe
|
biały miś
|
|
skoro nowe, i nigdy nie zakładane, to pewnie masz do nich orgijnalny futerał, i karte gwarancyjna? |
Znawca -
 |
|
|
Pep.e
|
|
|
|
booe
|
biały miś
|
|
okulary z polaryzacja bardzo fajna rzecz
miałem cos takiego w fotochromach, zdecydowanie poprawia jakosc widzenia podczas prowadzenia samochodu.
ale szukałbym równiez szkieł z antyrefleksem dodatkowo |
Znawca -
 |
|
|
internet.
|
|
Mam pytanie wie ktoś jakie okulary miał Will Smith w filmie Hancock? Niekoniecznie oryginalne byle by wyglądały tak samo albo podobnie ;P.
beda kilka sogow za podanie przynajmniej aukcji na allegro z jakimis ciekawymi i tanimi okularsami ludu ratujcie
Zmieniony przez - internet. w dniu 2009-02-25 21:32:51 |
 |
|