FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 5298 razy ¬


ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

 
ROZRYWKA | Motoryzacja ARCHIWUM
Opinie na temat volvo440 
[powiadom znajomego]    
Autor "Opinie na temat volvo440"   
 
Marianoita
 Wysłana - 1 luty 2005 12:32        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Co sądzicie na temat tego samochodu bo ja miałem okazje nim troche pojeździć i mi sie spodobał. Moze macie jakies fajne fotki to zarzućcie. Interesuje mnie też nissan primera z lat do 95r. Napiszcie jezeli ktos mial jakies doswiadczenia z tymi samochodami.

 
hemi1
 Wysłana - 1 luty 2005 13:31      [zgłoszenie naruszenia]



Nie jeździłem, ale podoba mi się...
_______________________________
 
"Znam też ten komfort, gdy wleją mi do pełna,
Gdy moje gary zaczną wreszcie pić.
Dwa słowa - nieważna cena,
Kiedy mi wleją - zaczynam Żyć" - Franek Kimono

Znawca -
 
hemi1
 Wysłana - 1 luty 2005 13:34      [zgłoszenie naruszenia]



W srodku wprawdzie brakuje jeszcze tylko żeby kierownica była kwadratowa ale w sumie można się chyba przyzwyczaić...
_______________________________
 
"Znam też ten komfort, gdy wleją mi do pełna,
Gdy moje gary zaczną wreszcie pić.
Dwa słowa - nieważna cena,
Kiedy mi wleją - zaczynam Żyć" - Franek Kimono

Znawca -
 
shuttle
 Wysłana - 1 luty 2005 14:01      [zgłoszenie naruszenia]

No Volvo 440 bardzo fajne autko . Bardzo wygodne, w zimie bardzo szybko sie nagrzewa, mi sie baardzo podoba. Wjedź sobie na [www.autocentrum.pl] tam masz duzo opinii użytkowników, usterki, spalanie itd.
_______________________________
 



Znawca -
 
Batman..
 Wysłana - 1 luty 2005 15:06      [zgłoszenie naruszenia]



NO Volvo jak najbardziej godne polecenia auto. Szwedzi robią naprawde dobre auta! Wygodne i mało awaryjne, a do tego silniki są na wysokim poziomie! Co do Nissana primery też auto jest dobrym rozwiązaniem, wybór należy do Ciebie ale ja bym bardziej był za Volvo!

Ekspert -
 
Batman..
 Wysłana - 1 luty 2005 15:06      [zgłoszenie naruszenia]



Druga fota

Ekspert -
 
Batman..
 Wysłana - 1 luty 2005 15:07      [zgłoszenie naruszenia]



I trzecia

Ekspert -
 
TURBOX
 Wysłana - 1 luty 2005 15:21      [zgłoszenie naruszenia]



ja polecam...kumpel śmiga takim autkiem, teraz wimienił silnik bo go zajeździł ale to co on robił to do końca normalnjazdą niemożna nazwać, ale samochó sam w sobie fajny
wrazie jakichś konkretów pisz a udziele odpowiedzi bo dojście do takiego modelu mam

_______________________________
 
...a życie się kręci powyżej 4 tyścięcy!
idealna kobieta potrafi robić 70 rzeczy -----> 69 i gotować :)

Specjalista -
 
TURBOX
 Wysłana - 1 luty 2005 15:23      [zgłoszenie naruszenia]

i chociaz volvo nieprzyznaje sie do tego modelu tak jak i do 460...ale auta naprawde godne polecenia i niczego im niebrakuje.
Osiągi też ma nienajgorsze przy nienajwiększym splaniu.
kumpel ma 1.8 90KM
_______________________________
 
...a życie się kręci powyżej 4 tyścięcy!
idealna kobieta potrafi robić 70 rzeczy -----> 69 i gotować :)

Specjalista -
 
shuttle
 Wysłana - 1 luty 2005 15:26      [zgłoszenie naruszenia]

Volvo lepsze moim zdaniem, chociaż nissan tez nie jest zły. Ale VOLVO to VOLVO klasa! Ludzie będą na ciebie inaczej patrzeć jak powiesz: "jeżdżę Volvo".

_______________________________
 



Znawca -
 
greku
 Wysłana - 1 luty 2005 15:41      [zgłoszenie naruszenia]

Z Volvo stycznoście nie mialem jeszcze, jednak uważam, że to dobre autko ogólnie.Natomiast Primere ma mój braciak, 2,0 16V, naprawde dobrze sie zbiera ta furka i nawet sporo w niej miejsca, spalanie też jest na poziomie, bo w mieście jakieś 11 l gazu, na taki silnik myśle, że niewiele.Z awaryjnością też jest dobrze, jeździ już 2 lata i nic samo z siebie sie nie popsuło, tylko te rzeczy, które należy zmieniać

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]


Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną
 
Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Opinie na temat volvo440

Strony: 1 2
 
Warto przeczytać: Co sadzicie o MITSUBISHI 3000 GT ? | Strony o motoryzacji dla początkujących | drzwi od golfa2 | pytanko... | Prawo Jazdy a wada wzroku.... | ......::::::"CheZoom"::::::...... | Pytanie o felgi. | Od Słupska po Bruksele | wypozyczalnie... | Mazda MX-6 | Opel Corsa 1.2 i pasek rozrządu | Podświetlanie samochodu | Opel Vectra A | JAKIE GŁOŚNIKI JBL ??? RADJO Kenwood ?? | NISSAN PRIMERA | szukam zdjecia cytryny | haszysz | duże cycki | upskirt | nastolatka | poniósł mnie melanż | marina | dziewczyny wolne | kasia | słodki | muzyka do treningu | DOC | 2,5 Dimetoksy 4 chloroamfetamina | 4 aco dmt | nagie dziewczyny | dziewczyny | girl | 66procent | 66 procent | Biznes

 
Polecamy: KSW | Motywatory | Spalacz tluszczu

wersja lo-fi


Copyright 2000 - 2020 SFD S.A.
 
Powered by Pazdan ForKat 4.0