FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 38259 razy ¬


ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

 
ROZRYWKA | Zakup kontrolowany
Opinie o BMW e60 530D 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Opinie o BMW e60 530D"   
 
xeo151
 Wysłana - 28 sierpień 2010 14:42        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam,
miał ktoś kiedyś doczynienia ogólnie z 5-ką e60 lub konkretnie 530d, interesuje mnie wszelka opinia i informacje na temat tego samochodu, łącznie z jakością materiałów, kosztami eksploatacji itp.
______________________________
 
Choć życie ciąży psychika siada nie mogę się poddać to moja zasada...

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna
[http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&feature=player_embedded]#!

Znawca -
 
GadDemyt
 Wysłana - 28 sierpień 2010 14:48      [zgłoszenie naruszenia]

miałem kupujesz?


e60 to dobry samochód, ja miałem doczynienia z FL po 2007 r. Był to model 530 xd (niemilosiernie za******la, byl to model z nowa juz skrzynia ) , które po dzien dzisiejszy nalezy do oojca znajomego .
Auto jest bardzo fajne , mała sportowa kierowniczka w teej akurat wersji byla obszyta fajna skorka, wizualnie dobrze prezentuja sie ledowe kierunki i tylnie swiatla po FL
Oolnie nie zaszkodzi jesli jest m-pak bo wtedy prezentuje sie o weiele wiele lepiej

Ogolnie wykonczenie jest na mega plus
_______________________________
 
"Nie zgadzam się z Tobą,
ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania "

Znawca -
 
playman
 Wysłana - 28 sierpień 2010 15:02      [zgłoszenie naruszenia]

Trochę takim jeździłem, z tym, że to był jakiś malutki silnik - 2.4 w benzynie chyba.
Auto mega pewnie się prowadziło, stosunkowo twarde - w porównaniu np. do e klasy. Materiały ok, skóra taka charakterystycznie szorstka, nie wiem jak to nazwać Z tym, że miejsca w środku malutko

Specjalista -
 
q2w
 Wysłana - 28 sierpień 2010 15:06      [zgłoszenie naruszenia]

z tym, że to był jakiś malutki silnik - 2.4 w benzynie

malutki
_______________________________
 
Z małej iskry wybuchnie wielki pożar,
odwieczny głos, który nigdy nie zginie.

Wolność lub śmierć!

 
xeo151
 Wysłana - 28 sierpień 2010 15:24      [zgłoszenie naruszenia]

nie nie kupuje zbieram informacje, dla znajomego, na rożnych forach motoryzacyjnych, to i na inso napisałem, chociaż mi również się zaczyna podobać szczególnie w m-paku po lifcie
_______________________________
 
Choć życie ciąży psychika siada nie mogę się poddać to moja zasada...

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna
[http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&feature=player_embedded]#!

Znawca -
 
zrk
 Wysłana - 28 sierpień 2010 15:24      [zgłoszenie naruszenia]

do takiej budy to malutki

 
xeo151
 Wysłana - 28 sierpień 2010 15:27      [zgłoszenie naruszenia]

piszą chłopaki, że jakość materiałów jest gorsza niż w e39, to prawda ?

moim zdaniem poniżej 3.0 nie warto nawet brać e60

jak dla mnie idealna, może mały minus za brak carbonu

[suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=134635375&pageNumber=1&tabNumber=1]

Zmieniony przez - xeo151 w dniu 2010-08-28 15:33:09
_______________________________
 
Choć życie ciąży psychika siada nie mogę się poddać to moja zasada...

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna
[http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&feature=player_embedded]#!

Znawca -
 
VooDooMan
 Wysłana - 28 sierpień 2010 16:03      [zgłoszenie naruszenia]

Przy okazji jak zbierzesz jakieś ciekawe informacje/opinie na temat tego modelu to daj tu opis. Jak już wcześniej gdzieś pisałem na forum, równiez przymiezam się do zmiany mojego paska na taką bmke w szczególności w tym silniku.

Ogólnie czytałem to co znalazłem na forach, że są jakieś problemy ze skrzynią automatyczną w rocznikach 03-05r.

 
Young2
 Wysłana - 28 sierpień 2010 16:04      [zgłoszenie naruszenia]

dobra ta z linka
nie ma sie co oszukiwac, za dobre 530/5d te 80-100 kloca trzeba dac, wszystko ponizej 2005/6r i 3.0d 231KM to kupa
no i kwestia wyposazenia...bez skory, najelszpych siedzen, tunera TV, dobrego audio, m pakietu itp. moim zdaniem sie nawet nie oplaca kupowac, bo sa tansze i lepiej wyposazone samochody. jak juz brac to isc na calosc i szukac full opcji.

auto za***iste, ale bezawaryjne nie jest. sam przykladow nie przytocze, ale wystarczy wejsc na dowolne forum BMW i odrazu widac, ze tematow dotyczacych usterek jest sporo

[http://www.bmw-klub.pl/forum/viewforum.php?f=73] - tutaj masz wszystko o E60 [nie wiem czy wolno linkowac inne fora, jezeli nie to niech mod usunie]. polecam temat 'Przekonajcie mnie o wyzszosci BMW E61 2005 nad Audi A6 2005'

Zmieniony przez - Young2 w dniu 2010-08-28 16:06:10

Zmieniony przez - Young2 w dniu 2010-08-28 16:08:47
_______________________________
 
NiE zNaSz MnIe a OcEnIaĆ cHcEsZ
PoPiErDaLaSz W sWeTeRkU BaNaNoWy fRaJeRKu

 
Zielakos
 Wysłana - 28 sierpień 2010 16:56      [zgłoszenie naruszenia]

zrobiłem taka troche kilometrów z silnikiem 3.0. Fajnie za******la ale środek bez rewelacji, tak pusto jakoś. Monitor, pokrętło i to wszystko.
_______________________________
 
definicja słowa "nic" - pół litra na dwóch

 
rafee
K U R E W I C Z
 Wysłana - 28 sierpień 2010 19:51      [zgłoszenie naruszenia]

bo autem sie jezdzi a nie wciska przyciski. Jak chcesz miec auto na przyciski to jezdzij autobusem
_______________________________
 
"Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]


Odpowiedzi jest na 5 stron.   | następną
 
Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Opinie o BMW e60 530D

Strony: 1 2 3 4 5
 
Warto przeczytać: Mercedes za mała kase | motorower do 3500zl | Dwa auta | Samochód-wywrotka | Seat Leon | Golf 4 & Audi A3 | Honda Accord <oceńcie> | Pug 306 kombi | Alfa 146 czy Rover 620?? | GOLF 3 (97r) czy IBIZA 2 (96) ??? | auto dla komornika %-) | BMW e34 525,benzyna+LPG, sprzedam | astra 2 bertone vs Hyundai Coupe | C Klasa do 9000 | 25 tyś zł + Homologacja na ciężarowe (Kratka) | Fiat Punto I | worktravel | usa | łyżwy | przedwczesny wytrysk | Naly | marcinx66 | urolog legnica | konto bank | gra na giełdzie | m-angelo | przeszłość dziewczyny | inwestowanie | gra na gieldzie | odchudzanie | aborcja | czy moja błona pekła | jackson | redwomen | Biznes

 
Polecamy: KSW | Komputery | Nauka

wersja lo-fi


Copyright 2000 - 2014 SFD S.A.
 
Powered by Pazdan ForKat 4.0