FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 27606 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Orgazm "piersiowy" 
[powiadom znajomego]    
Autor "Orgazm "piersiowy""   

FunkyKoval
 Wysłana - 17 lipiec 2005 21:15      [zgłoszenie naruszenia]

wszystko zalezy od kobiety i jej wrazliwosci

jak mialem nascie lat mialem panienke z ktora tylko calowalem od szyji w gore a wyla z rozkoszy tak ze nastepnego dnia pol obozu harcerskiego sie pytalo co jej robilem

do dzis zaluje ze niedoszlo do czegos wiecej bo pewnie by policja przyjechala

a tak na serio to takie ekpresyjne okazywanie podniecenia i przezywania rozkoszy dziala niesamowicie pobudzajaco na facetow przez cala noc do 6tej rano niedalem jej spokoju i generalnie jak widze ze dziewczynie sprawia przyjemnosc to co robie to wogole sie niemecze i ciagle moge dalej

a jak widze jak lezy jak kloda to robie swoje i ide spac po prostu co bede walil glowa w dzrzwi (zamkniete)

kicia87
 Wysłana - 17 lipiec 2005 21:36      [zgłoszenie naruszenia]

no to jestem w tych 3%
orgazm sutkowy coś wspaniałego.. ale nei wiem czy każda kobieta ma tak bardzo wrażliwe piersi..
a co do tego jak to robił mój facet..hmmm...byłam wtedy mocno napalona, a miałam neisetty okres i nie chciałąm innych pieszczot wiec skupił się naprawde genialnei na piersaich

slonce_m
ŻABCIA
 Wysłana - 17 lipiec 2005 21:38      [zgłoszenie naruszenia]

u mnie też było w trakcie okresu i nie chciałam normalnego bzykania, pozostały same pieszczoty .... hmmm ... ale jakie .........

..:Była Moderator Działu SEKS:..

..:Żonka i Mama:..

Ekspert -

Kacperson
 Wysłana - 17 lipiec 2005 22:04      [zgłoszenie naruszenia]

nie róbcie mi smaków.Czytam słowo "orgazm" i pała podnosze biurko,a niestety nie moge nic zaszaleć bo odgryzłem pół trzonowca taki miałem szczękościsk jak sie zdenerwowałem i teraz nerw jest na wierchu i nawet nabranie powietrza ustami mnie powala hehe.Dramat!!!niektórzy mówią,że nie lubią poniedziałków,za to aj kocham,jutro wraca moje wybawienie-dentystka z urlopu i zrobi wszystko jak trzeba,bo już umieram,a jak pomysle o piersiach,pusi,*****,cipuńci,cipuszcze,pupci,schabiku itp itd(ofkoz myśle o mojej partnerce cały czas) to mi bije ...a ten ból nie pozwala mi sie nawet w spokoju herbaty napić...padaczka,nie wiem żeby nie myśleć o sexie dzisiaj to chyba włącze jakiśhorror czy coś,dzisiaj ostatnia noc mordęgi więc trzeba jakoś wytrwać do rana

Zmieniony przez - Kacperson w dniu 2005-07-17 22:05:34

Zimne lato w chuj

Znawca -

Gosia_p
 Wysłana - 17 lipiec 2005 22:41      [zgłoszenie naruszenia]

mi sie to nie zdarzylo

Ekspert -

Robson_87
 Wysłana - 17 lipiec 2005 23:02      [zgłoszenie naruszenia]

doprowadzic kobiete do takiego orgazmu jest bardzo latwo, przynajmniej ja mam taki dar

czanymotyl
 Wysłana - 17 lipiec 2005 23:32      [zgłoszenie naruszenia]

hihihh nie jest trudno doprowadzić kobiete do orgazmu pieszcząc piersi, przy czym je całujac ( hihihhi delikatnie) można doprowadzić ją do orgazmu, ale po jakimś czasie i maksymalnym podniecienu, powiem wam, że najszybciej do takiego orgazmu dochodzą dziewice (to chyba oczywiste), które nie zaznały jeszcze ograzmu łechtaczkowego

%-)

Specjalista -

Gosia_p
 Wysłana - 17 lipiec 2005 23:38      [zgłoszenie naruszenia]

zaraz z tego 3% kobiet zrobi sie ze 30%

Ekspert -

czanymotyl
 Wysłana - 17 lipiec 2005 23:40      [zgłoszenie naruszenia]

gosiu niech mi ktos pokarze gdzie sa statystyki tego badania, bo jakos jeszcze nie trafiłem na to ba wątpie by było tylko 3%

%-)

Specjalista -

Gosia_p
 Wysłana - 17 lipiec 2005 23:41      [zgłoszenie naruszenia]

wiesz co ja kiedys gdzies to czytalam mi sie nawet wydaje ze bylo troche mniej
jak to znajde to wkleje

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 11 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Orgazm "piersiowy"