Autor |
"Orgazm "piersiowy"" |
|
CTA
|
bluesuit
|
|
|
|
mirczeta
|
|
jakby nie było to jest to możliwe.. Moja laska potrafiła mieć ten orgazm "piersiowy", jak to ładnie nazwałeś, ale jeszcze przed tym nim zaczęliśmy się kochać.. teraz jej to nie wystarcza..
|
smailon
|
|

polecam lekturę książki "Monologi waginy" Eve Ensler zorientowanym w temacie to już wiele mówi, streszczenie i recenzja [http://www.teatrwybrzeze.pl/ie/opis/monologi_waginy.html]
Tam jest nawet podział orgazmów na gardłowy, trójdzielny, koncertowy itp. polecam a wasza partnerka bedzie na drugi dzien miala niezle zakwasy na calym ciele i pelna ekstazy...
Zmieniony przez - smailon w dniu 2006-07-06 11:33:41
Unia Polskę rada zgnieść, by zaśpiewać z nami pieśń
|
 |
|
|
kanarek
|
|
robson - nie mówimy o gumowych kobietach
|
|
Dahaka
|
|
Szkoda, ze facet nie moze dostac orgazmu poprzez "mizianie" swoich piersi :D |
 |
|
|
CTA
|
bluesuit
|
|
nie wiem jak Ty ale ja sie ciesze, że moje suty nie są do orgazmów, w sumie są do niczego  |
Ekspert -
 |
|
|
SHALALA
|
|
|
|
Gacu116
|
|
coprawda ja jestem Facetem ale kiedyś miałem laske która sie lubiała bawić moimi sutkami przygryzała itp i musze powiedzieć ze fajne uczucie cały na ciele miałem gęsią skórke itp:D:D:D awiec uwazam ze jak najbardziej kobieta może dojść poprzez tego typu bodźce;D:D:D.Pozder |
 |
|
|
ediee
|
| Wysłana - 6 lipiec 2006 15:32 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
|