Autor |
"Orgazm "piersiowy"" |
|
CTA
|
bluesuit
|
| Wysłana - 9 lipiec 2006 15:26 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Krisox
|
| Wysłana - 9 lipiec 2006 23:11 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Koteeczek
|
|
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
kurde ja chyba naprawde trafialem na kobiety co mialy sklonnosci do tego typu orgazmu, bo nie wierze zem taki ogier
|
|
CZB
|
|
Ja nie doprowadzilem moja nigdy do sutkowego i cos mi sie nie chce w to wierzyc ze jest taki. Dwa pozostale owszem ale nie sutkowy. Moze dziewczyny powiedza jak doszly do niego??
Zmieniony przez - CZB w dniu 2006-07-11 16:06:29 |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
|
|
CZB
|
|
hehehe dokladnie okresliles kobiecy orgazm sog
edit:nie wchodzi
Zmieniony przez - CZB w dniu 2006-07-11 16:51:48 |
 |
|
|
Hadouken
|
|
I tak jestescie slabi. Ja znam kolesia, ktory przyznaje sie, ze jest w znikomym procencie mezczyzn zdolnych do odczuwania orgazmu przez stymulacje sutkow .
Ale ten koles jest poza wszelkimi kategoriami. Jego zycie to "Forrest Gump" i "Nic Smiesznego" w jednym (sypianie z dziewczyna w hotelu 10 zl za dobe, bez zamkow w drzwiach, gdzie Rumuni wpier.dalaja sie do pokoju w srodku akcji, albo piknik z dziewzyna zakonczony wysypka na plecach, pogryzieniem przez mrowki i kleszczem pod napletem )
Znawca -
 |
|
|
CZB
|
|
Ja znam kolesia ---> To jestem ja ale sie wstydze przyznac |
 |
|
|
jarsztyk
|
| Wysłana - 11 lipiec 2006 21:07 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|