FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6932 razy ¬

ROZRYWKA | Sport
Osiedlowa siłka w Warszawie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Osiedlowa siłka w Warszawie"   

Zamroczony
 Wysłana - 9 lipiec 2014 20:03        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Witajcie, poszukuję jak najtańszej siłki w Warszawie. Najlepiej na Ursynowie. Nie rozumiem po kiego chvja mam płacić za saune, rowerki bieżnie i inne chvje muje, skoro do ćwiczeń potrzeba mi drążka, ławeczki, gryfu i trochę obciążenia, u siebie w mieście mam jakiś jeden fitness club dla elit, ale reszta to normalne siłki dla facetów nie pedałów, po 60 zł za karnet a nie ~150.

Zrobiłem obchód najtańsza siłka jaką znalazłem to 130/miech.
Piszcie czy znacie jakieś w miare tanie siłki w Warszawie, nie yebany klubik tylko normalną prostą siłkę. Im tańsza tym lepsza

Liczę na miliardy odpowiedzi. Pozdrawiam

traktuje internet smiertelnie powaznie
"człowiek stworzył boga na swój obraz i podobieństwo"

Specjalista -

INSOMNIA
 Wysłana - 9 lipiec 2014 20:33      [zgłoszenie naruszenia]

Może się zorientuj czy do jakichś studenckich mordowni da radę się zapisać.
Siłki w akademikach itp.

A jak nie da rady to przykro mi, tu je Warszawa, Stolyca, Paryż Europy Wschodniej, jak za wysokie progi na wiejskie nogi to rób sobie pompki z rana i hejtuj bananowe siłki-sieciówki.

INSOMNIA
 Wysłana - 11 lipiec 2014 13:17      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem jak jest w bananowej wawce,ale w innych miastach można się potargować o cenę karnetu w Pure,także frajernia płaci za karnet standardową cenę,a gity połowę

pieve
 Wysłana - 7 sierpień 2014 22:48      [zgłoszenie naruszenia]

Mogę polecić Olymp na Dybowskiego na Imielinie. Ściany obwieszone kulturystycznymi plakatami z lat 80, zapach potu unoszący się w powietrzu, praktycznie brak kobiet, ale sprzęt całkiem spoko (choć dość wiekowy) i atmosfera też. No i cena jak na Warszawę bardzo ok, bo chyba stówką z hakiem za open miesięczny - choć i tak w Krakowie płaciłem mniej w lanserskim i pełnym fajnych dup platinium :(

Swujhop
 Wysłana - 2 luty 2018 17:09       [zgłoszenie naruszenia]

polecam motywuje co do diety :P

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Osiedlowa siłka w Warszawie