W zasadzie temat wałkowany 1000000 razy x 3!
Ale chciałbym się zapytać głównie dziewczyn, ale męższczyzni również niech się dzielą opinią!
Co sądzicie o "futerku" u męższczyzn (bo u kobiet to raczej głupio wygląda )?
Bo dziś wróciłem z basenu i mi się aż głupio zrobiło- na cały basen facetów jak Ja z silnym owłosieniem było może z 5 % !
Ciekawi mnie czy:
Czy owłosione torsy nie są w modzie i generalnie większość depiluje?
Czy my stanowimy wyjątek?
nie kumam w sumie pytania o jakie owłosienie pytasz, najpierw mówisz o futerku a potem o torsie. ja sie nie gole "tam", a torsu na szczęście nie mam owłosionego
Ja nie gole klatki piersiowej... bo na razie nie mam zbytnio co
A co do opinii kobiet... temat wielokrotnie walkowany i wnioski sa takie: czesc kobiet lubi "futerko", czesc kobiet nienawidzi. "Bezpieczniej" chyba jednak sie golic...
ja nie gole bo nawet nie mam co ,ale wcale nie czekam z utesknieniem az mi zacznie kielkowac bo mi sie to nie podoba ,gdybym mial to bym pewnie nie golil bo by mi sie nie chcialo ale skoro nie mam to nie chce -ale co ja moge wybrzydzac... jak urosnie to trudno...
Ale wiem wlasnie ze niektorym dziewczynom sie to podoba a niektorym nie ,prawie jak wszystko na tym swiecie...
a ja mam klate brzuch i troszke plecy u góry i wali mnie to i moje kobiecie to nie przeszkadza